ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020

«Ο ανυπόμονος αλχημιστής» στις Νύχτες ισπανόφωνου κινηματογράφου στο Διαχρονικό Mουσείο Λάρισας


Οι Νύχτες κινηματογράφου στο Μουσείο, που αγαπήθηκαν από το κοινό της πόλης μας, συνεχίζονται την Τρίτη 21 Ιουλίου και ώρα 21.30 με την τέταρτη κατά σειρά ταινία: «Ο ανυπόμονος αλχημιστής» της Patricia Ferreira (Ισπανία-Αργεντινή 2002, διάρκεια 111΄), με τους Ingrid Rubio, Roberto Enríquez, Chete Lera. Πρόκειται για θρίλερ βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Lorenzo Silva (βραβείο Ναδάλ 2000), που παίζει με το μυαλό του θεατή και τον ξεγελά από την αρχή ως το τέλος.

Οι Νύχτες ισπανόφωνου κινηματογράφου διοργανώνονται από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας στο πλαίσιο του προγράμματος του Ινστιτούτου Θερβάντες «Περιοδεύων Ισπανόφωνος Κινηματογράφος», σε συνεργασία με τις πρεσβείες της Ισπανίας, της Αργεντινής και της Ουρουγουάης στην Αθήνα και υλοποιούνται με την υποστήριξη του Συλλόγου Φίλων του Διαχρονικού Μουσείου, της Κινηματογραφικής Λέσχης Λάρισας και του Αναψυκτηρίου-Καφέ του Διαχρονικού Μουσείου. 

Λόγω της εφαρμογής των οδηγιών ασφαλούς διεξαγωγής θεαμάτων σε ανοιχτούς χώρους, ο αριθμός των θεατών θα είναι περιορισμένος. Κρατήσεις θέσεων στο τηλ. 2413 508252 και ώρες: 10.00-14.00. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Είσοδος δωρεάν.

Υπόθεση: Ο αστυνόμος Ρουμπέν Μπεβιλάκουα («Βίλα») και η συνάδελφός του Βιρχίνια Τσαμόρο παίρνουν την εντολή από την Πολιτοφυλακή να ερευνήσουν σε ένα μοτέλ τον περίεργο θάνατο του διευθυντή του τμήματος Ακτινολογικής Προστασίας ενός πυρηνικού εργοστασίου. Η υπόθεση μπαίνει στο αρχείο λόγω έλλειψης στοιχείων αλλά θα χρειαστεί να ανοίξει ξανά μετά την εύρεση του πτώματος μιας γυναίκας: Η ειρωνική και ενδιαφέρουσα ιστορία δύο ντετέκτιβ σε μια κοινωνία όπου η φιλοδοξία και η διαφθορά καθορίζουν τον τρόπο ζωής.


« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια