ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

Επιμελητήριο Λαρισας: ONLINE B2B συναντήσεις με Σκανδιναβούς εισαγωγείς


Το Επιμελητήριο Λάρισας ανακοινώνει ότι η  εταιρεία  RECO, διοργανώνει την 1η ψηφιακή εκδήλωση «GREEK-NORDIC DIGITAL TRADE WEEK» από 9 έως 13 Νοεμβρίου 2020, στα πλαίσια της ανάπτυξης των Ελληνικών εξαγωγών με τις Σκανδιναβικές χώρες.


Η εταιρεία RECO αναφέρει:

«Έπειτα από την ακύρωση της Nordic Organic Food Fair τον προσεχή Νοέμβριο, στο Malme, λόγω COVID-19 θεωρήσαμε ότι είναι απαραίτητο να συνεχιστεί η προσπάθεια προβολής του Αγροδιατροφικού Τομέα της χώρας μας και της προώθησης των ελληνικών προϊόντων στις Σκανδιναβικές αγορές. 

Για αυτό και αποφασίσαμε να διοργανώσουμε, με την υποστήριξη βασικών συντελεστών της Nordic Organic Food Fair, την εκδήλωση Greek-Nordic Digital Trade Week προσφέροντας στους Έλληνες συμμετέχοντες online B2B συναντήσεις με σημαντικούς Σκανδιναβούς αγοραστές, εισαγωγείς και χονδρεμπόρους.

Όπως θα γνωρίζετε τα τελευταία δύο χρόνια μέσω του Enterprise Greece είχαμε μια εξαιρετικά επιτυχημένη διοργάνωση του Εθνικού Περιπτέρου στην Nordic Organic Food Fair & Eco Life Scandinavia, την μοναδική επαγγελματική έκθεση βιολογικών Τροφίμων & Ποτών για τις Σκανδιναβικές χώρες, στην οποία κάθε χρόνο συμμετείχαν πάνω από 40 ελληνικές εταιρείες.

Με αυτή λοιπόν την σημαντική επένδυση των τελευταίων δύο χρόνων θεωρήσαμε ότι δεν πρέπει να χαθεί η όποια προσπάθεια έχει γίνει. Παράλληλα όμως, η μετά-COVID εποχή έχει δημιουργήσει νέα δεδομένα που αφορούν περισσότερες «εξ-αποστάσεως» και ψηφιακές δράσεις.

Έχοντας πλήρη εικόνα και γνώση της αγοράς, τόσο ως εξαγωγείς αλλά και ως αποκλειστικοί εκπρόσωποι μεγάλων εμπορικών εκθέσεων, ξέραμε ότι η οποιαδήποτε μετάβαση σε μια ψηφιακή εποχή, θα πρέπει να συνοδεύεται από μετρήσιμα βήματα μακροχρόνιας βλέψης. 

Με γνώμονα τα παραπάνω στοχεύουμε η Greek-Nordic Digital Trade Week να αποτελέσει μια μοναδική πλατφόρμα επικοινωνίας και δικτύωσης Ελλήνων παραγωγών βιολογικών, πρωτίστως, Τροφίμων και Ποτών με αγοραστές, διανομείς, χονδρεμπόρους, retailers, bloggers, press, media, food experts κ.ά από τις Σκανδιναβικές Χώρες αλλά και μια πλατφόρμα προβολής του Αγροδιατροφικού και Τομέα της Ελλάδος, μέσα από τις αναφορές των ΠΟΠ/ΠΓΕ/ΕΠΙΠ προϊόντων ανά Περιφέρεια.

 

Συνοπτικά η εκδήλωση θα περιλαμβάνει:

  • Δημιουργία ειδικής ψηφιακής πλατφόρμας για την προβολή των εταιρειών που θα λάβουν μέρος στην εκδήλωση καθώς και των Περιφερειών

  • Δυνατότητα προσθήκης βίντεο, φωτογραφιών προϊόντων και εμπορικών πληροφοριών σε ξεχωριστή σελίδα ανά εταιρεία και Περιφέρεια

  • Πλήρη εξαγωγική υποστήριξη βάσει 8 Βημάτων, όπως αναλύεται παρακάτω

  1. Εξαγωγική ετοιμότητα

  2. εξατομικευμένη συμβουλευτική εισόδου στην αγορά + Εξατομικευμένο market entry research για τα προϊόντα της κάθε εταιρείας

  3. Ανάλυση της Αγοράς, Webinars, Εκπαίδευση

  4. Αποστολή δειγμάτων και πληροφοριακού υλικού πριν από τις Online συναντήσεις 

  5. Εξατομικευμένες Online Β2Β συναντήσεις με στοχευμένους αγοραστές των Σκανδιναβικών Χωρών

  6. εξατομικευμένη συμβουλευτική ΜΕΤΑ τις συναντήσεις 

  7. 12μηνη αποθήκευση εμπορευμάτων στην Σουηδία για τριγωνική πώληση σε όλες τις Σκανδιναβικές χώρες

  8. Ανάπτυξη αγοράς – Βranding – Μerchandising»


 

Το Επιμελητήριο Λάρισας επιχορηγεί την συμμετοχή με ποσοστό 33%.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να επικοινωνήσουν με την RECO EXPORTS στο 231 2315310.

Δήλωση Συμμέτοχής έως 31 Ιουλίου 2020



Πηγή: https://www.ithessaly.gr/2020/07/online-b2b.html
Follow us: larisacitynews on Facebook
« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια