ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020

ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας:"Δεν ευθύνεται το κόμμα για όσα κάνει ο Κόκκαλης"


Ως ασύμμετρη συμπεριφορά χαρακτηρίζουμε την προσπάθεια του βουλευτή κ. Κόκκαλη Βασίλη να εμφανίσει, από το πουθενά, αντιπαράθεση προσωπικού χαρακτήρα με τον συντονιστή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Λάρισας, σ. Ζωγράφο Βασίλη, ενώ ήταν ήδη γνωστή η απόφαση του δικαστηρίου.

Συμπεριφορά που δεν είναι συμβατή με το αξιακό φορτίο της συλλογικής αντίληψης αλλά και το πλαίσιο συλλογικών δράσεων και πρακτικών που διέπουν την πολιτική μας διαδρομή. Μια διαδρομή με ξεκάθαρες θέσεις αλλά και αγώνες στήριξης των δικαιωμάτων, ιδιαίτερα των  δικαιωμάτων των εργαζόμενων που έχουμε μάθει να τα υποστηρίζουμε και «διά του παραδείγματος».

Τα εργατικά δικαιώματα είναι για μας αδιαπραγμάτευτα, κατανοούμε όμως, πως από την πλευρά του ήταν λογικό να περιμένει τις εξελίξεις, μετά το «νομικό αδιέξοδο» στο οποίο και ο ίδιος υποστηρίζει οτι βρέθηκε. Έτσι, ο σ. Ζωγράφος  με ανακοίνωσή του τοποθετήθηκε (εκφράζοντας, ως συντονιστής, τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Λάρισας), στη λογική να λήξει το θέμα, μετά την απόφαση του δικαστηρίου, που επιβάλλει την αποκατάσταση της εργασιακής σχέσης της πρώην υπαλλήλου του γραφείου του κ. Κόκκαλη.

[ads-post] 

Πιστεύουμε πως ο βουλευτής θα διαχειριστεί ένα θέμα που αφορά τον ίδιο και την πρώην συνεργάτιδά του, όπως οι διαχρονικοί αγώνες των μελών αλλά και οι πρόσφατες πολιτικές του κόμματος επιβάλλουν και αναδεικνύουν τη φυσιογνωμία της αριστεράς.
« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια