ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020

Τουρκικά ΜΜΕ: Οι καμπάνες του πολέμου χτυπούν όλο και πιο δυνατά στην Ανατολική Μεσόγειο


Στις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο αναφέρονται τα τουρκικά ΜΜΕ. Μετά τις δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Μελβουτ Τσαβουσογλου ότι η Ελλάδα θέτει τον εαυτό της σε κίνδυνο καλύπτοντας άλλες χώρες που βρίσκονται πίσω από τη διαμάχη στην Ανατολική Μεσόγειο, τα τουρκικά δημοσιεύματα αναπτύσσουν το αφήγημα ότι η Αθήνα έχει παρασυρθεί από άλλα κράτη για να μπει σε αυτή την αντιπαράθεση.

Για τη συνάντηση Τσαβούσογλου – Μάας ο τουρκικός Τύπος σχολιάζει ότι ήταν ένα ναυάγιο και ότι δεν απέδωσε κανένα αποτέλεσμα για διάλογο.

Yeni Safak

“Έσυραν την Ελλάδα στο μέτωπο: Αυτές οι χώρες κάνουν τη μία έκπτωση μετά την άλλη (στην πώληση όπλων) στην κακομαθημένη Ελλάδα”

“Τα βλέμματα στην Κρήτη: Οι καμπάνες του πολέμου χτυπούν όλο και πιο δυνατά κάθε μέρα που περνάει στην ανατολική Μεσόγειο”

Άλλο άρθρο της η Yeni Safak αναφέρει ότι “δεκάδες τουρκικά πολεμικά πλοία που συνοδεύουν το Ορούτς Ρέις 250 χιλιόμετρα νότια της ακτής της Αττάλειας, είναι σε επιφυλακή, για κάθε περίπτωση, στα ύδατα μεταξύ Κρήτης και Λιβύης. Η προπαρασκευαστική φάση της ελληνικής άσκησης έμεινε πίσω χθες. Τα εχθρικά πλοία αναμένεται να φτάσουν στο χώρο της άσκησης από σήμερα. Θα δοθεί η απαραίτητη απάντηση ακόμη και στην παραμικρή παρενόχλησης του τουρκικού πολεμικού ναυτικού”.

Η τουρκική φιλο-κυβερνητική εφημερίδα σχολιάζει επίσης: “Ο φόβος των Ελλήνων στην Ανατολική Μεσόγειο: Αφού δεν αρκούσε η Γαλλία, κάλεσαν και τις ΗΠΑ στην άσκηση”.

[ads-post] 

Ηurriyet

“Μην σε παρασύρουν Αθήνα (καλύπτοντας άλλες χώρες)”

Sozcu

“Η Αμερική τώρα βάζει γκάζια και στην Ελλάδα - Μετά το ΡΚΚ/YPG: Δεν την έφτασε που τάιζε τους τρομοκράτες για ένα κράτος κούκλα στη Συρία, τώρα στηρίζει και την Ελλάδα”

Aksam

“Κακόμαθε την Ελλάδα, αντέδρασε στην Άγκυρα. Ναυάγιο Μάας”

Star

“Έσυραν την Ελλάδα στο μέτωπο: Αγώνας να βουλιάξουν τον Έλληνα”


Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: sigmalive.com



« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια