ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020

Απομακρύνονται αυθαίρετα σκίαστρα και ομπρέλες από τις παραλίες του Δήμου Αγιάς


Ο Δήμος Αγιάς αντιλαμβάνεται την ανάγκη των λουόμενων λόγω covid-19 για την ελεύθερη τοποθέτηση τους στην παραλία ομπρελών ξαπλωστρών και την τήρηση των αποστάσεων από άλλους συμπολίτες, όπως επίσης σέβεται τους επιχειρηματίες που μισθώνουν χώρους αιγιαλού τηρώντας απαρέγκλιτα  όλες τις υγειονομικές διατάξεις. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις που η αυθαίρετη εγκατάσταση ομπρελών –σκιάστρων αποκτούν μόνιμο χαρακτήρα δημιουργώντας εστίες μόλυνσης στην παραλία με αποτέλεσμα να εισπράττουμε παράπονα από τους  συμπολίτες μας. 

Δεδομένου ότι γίνεται μια συνεχής προσπάθεια για την αναβάθμιση της αισθητικής και την εξασφάλιση της καθαριότητας των ακτών, ο Δήμος Αγιάς, μετά και από έγγραφο που έλαβε από την Κτηματική Υπηρεσία Λάρισας, παρακαλεί τους λουόμενους που αυθαίρετα κατασκεύασαν ομπρέλες, σκίαστρα (από ξύλα ή άλλα υλικά) και τα τοποθέτησαν σε χώρο αιγιαλού με διαρκή χαρακτήρα για την αποκλειστική χρήση ενός ή περισσότερων λουόμενων, να τις απομακρύνουν άμεσα και συγκεκριμένα έως την Τρίτη 25/8/2020. 

[ads-post] 

Τις επόμενες ημέρες με την συνεργασία του Α΄Λ/Τ Αγιοκάμπου και του Α.Τ. Αγιάς θα δημιουργηθεί μικτό κλιμάκιο που θα προβεί στην απομάκρυνση όλων των αυθαίρετων κατασκευών από την κοινόχρηστη ζώνη αιγιαλού παραλίας.« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια