ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

Σπείρα είχαν ρημάξει Λάρισα και Ελασσόνα - Μία σύλληψη στη Θεσσαλονίκη


Εξιχνιάστηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας δώδεκα περιπτώσεις κλοπών, τετελεσμένες και σε απόπειρα, που διαπράχθηκαν στη Λάρισα και στην Ελασσόνα.

Συνελήφθη χθες (31-07-2020) το πρωί στην Θεσσαλονίκη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λάρισας, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ένα άτομο και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του, για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής. Στην ίδια δικογραφία περιλαμβάνονται τρεις τουλάχιστον ακόμη συνεργοί του, κατηγορούμενοι για το ίδιο αδίκημα.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δράστες, με την ίδια ή διαφορετική κάθε φορά σύνθεση, κατά το χρονικό διάστημα από (20-05-2020) έως και (30-07-2020), διέπραξαν συνολικά δώδεκα κλοπές οικιών, εκ των οποίων δέκα τετελεσμένες και δύο απόπειρες, αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των (2.260) ευρώ και διάφορα κοσμήματα και αντικείμενα.

[ads-post] 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως, ενώ η έρευνα συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, για τη διακρίβωση της συμμετοχής των δραστών και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.



« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια