ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020

Στην Λάρισα μετά από ατύχημα και επέμβαση στο πόδι ο Αλέξης Γεωργούλης


Στην πατρίδα του, την Λάρισα, κατελήξε ο Αλέξης Γεωργούλης μετά το ατύχημα που είχε, όπως ο ίδιος κανει γνωστό, στον Όλυμπο.

Όπως δείχνει στη φωτογραφία που ανέβασε στα social media ένας σοβαρός τραυματισμός στο πόδι του τον οδήγησε στο χειρουργείο, όπου ο γνωστός Λαρισαίος χειρουργός ορθοπαιδικός Αντώνης Τσαγκάλης ανέλαβε την αποκατάστασή του.

Επιπλέον, ο Λαρισαίος ευρωβουλευτής φορώντας μάσκα στο πρόσωπό του και χρησιμοποιώντας, πλέον, πατερίτσες κάνει γνωστή την νοσηλεία του στο Animus, ευχαριστώντας ταυτοχρόνως τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό που τον φρόντισαν. 

[ads-post] 

Κάτω από την φωτογραφία του ο Αλέξης Γεωργούλης έγραψε: 

«Ευχαριστώ τον #Όλυμπος για τις εμπειρίες που μου χαρίζει γιατί #οτιδεσεσκοτωνεισεκανειπιοδυνατο και τη #λαρισα που πάντα με περιμένει με μία ανοιχτή αγκαλιά!!! Ευχαριστώ από καρδιάς, τον Όμιλο #Animus, τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο Αχιλλέα Νταβέλη, τον εξαίρετο γιατρό που με χειρούργησε Αντώνη Τσαγκάλη και τους συνεργάτες του, καθως και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του Κυανού Σταυρού για τον επαγγελματικό, ουσιαστικό και ανθρώπινο τρόπο αντιμετώπισης των ασθενών!» 

Περαστικά Αλέξη! 


Πηγη: kosmoslarissa.gr
« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια