ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 25 Αυγούστου 2020

Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας: Βραδιές ισπανόφωνου κινηματογράφου στον κήπο του Διαχρονικού Μουσείου


«Μπαρ ‘El Chino’»

στις Νύχτες ισπανόφωνου κινηματογράφου στο μουσείο


Οι Νύχτες ισπανόφωνου κινηματογράφου στον κήπο του Διαχρονικού Μουσείου, που αγαπήθηκαν από το κοινό της πόλης μας, ολοκληρώνονται την Πέμπτη 27 Αυγούστου και ώρα 21.00 με την Αργεντίνικη κομεντί παραγωγής 2003: «Μπαρ “El Chino”» του Daniel Burak, με τους Boy Olmi, Jimena La Torre, José Sacristán, Juan Pablo Baillinou, Ernesto Larrese, Lucas Santa Ana (διάρκεια 100΄).

Οι προβολές διοργανώνονται από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας στο πλαίσιο του προγράμματος του Ινστιτούτου Θερβάντες «Περιοδεύων Ισπανόφωνος Κινηματογράφος», σε συνεργασία με τις πρεσβείες της Ισπανίας, της Αργεντινής και της Ουρουγουάης στην Αθήνα και υλοποιούνται με την υποστήριξη του Συλλόγου Φίλων του Διαχρονικού Μουσείου, της Κινηματογραφικής Λέσχης Λάρισας και του Αναψυκτηρίου-Καφέ του Διαχρονικού Μουσείου.

Λόγω της εφαρμογής των οδηγιών ασφαλούς διεξαγωγής θεαμάτων σε ανοιχτούς χώρους, ο αριθμός των θεατών θα είναι περιορισμένος. Κρατήσεις θέσεων στο τηλ. 2413 508252 και ώρες: 10.00-14.00. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Είσοδος δωρεάν.

[ads-post] 

Υπόθεση: Το μπαρ "El Chino" είναι ένα μέρος με ξεφτισμένους τοίχους, στο οποίο διατηρείται η ουσία του τανγκό. Οι βετεράνοι ήρωες είναι εμβληματικοί, ιδιαίτερα ο ιδιοκτήτης του, ο Χόρχε Γκαρσές, γνωστός ως 'El Chino' (ο Κινέζος). Όσο ζούσε, το μπαρ ήταν σημείο έλξης για πολύ κόσμο, που έβρισκε σ’ αυτό και στους καλλιτέχνες του την αξία του αυθεντικού, χωρίς προσωπεία και εμπορικά τρικ. Ο Χόρχε, ένας κινηματογραφιστής, τραβάει επί μήνες σκηνές στο μπαρ, με την ιδέα να κάνει ένα ντοκιμαντέρ που να συλλαμβάνει την ουσία της ατμόσφαιρας του μπαρ, αλλά σταματάει όταν ο Τσίνο πεθαίνει. Όταν γιορτάζει εκεί τα γενέθλιά του, γνωρίζει τη Μαρτίνα, η οποία τραβάει σκηνές για την τηλεόραση. Μετά από πολλές συζητήσεις, αποφασίζουν να κάνουν μαζί μια ταινία για το μπαρ.



« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια