ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020

Στη συντήρηση του ηλεκτροφωτισμού του οδικού δικτύου της Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας


Ένα σημαντικό έργο ασφάλειας, αυτό της συντήρησης ηλεκτροφωτισμού – σηματοδοτών οδικού δικτύου Π.Ε. Μαγνησίας, προϋπολογισμού 300.000 ευρώ, ξεκινά τις αμέσως προσεχείς ημέρες μετά τη σύμβαση που υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός. Σε δηλώσεις του σχετικά με τη χρησιμότητα του έργου ο Περιφερειάρχης ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Με τις παρεμβάσεις αυτές βελτιώνουμε την ασφάλεια του οδικού δικτύου της Π.Ε. Μαγνησίας όπου υπάρχει ανάγκη. Πρόκειται για συντηρήσεις απολύτως απαραίτητες για την μείωση της επικινδυνότητας και για την αναβάθμιση των μετακινήσεων των πολιτών. Με τις παρεμβάσεις μας αυτές ωφελούνται οι χρήστες του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου γενικότερα. Σε συνεργασία με την Αντιπεριφερειάρχη Δωροθέα Κολυνδρίνη, του Περιφερειακούς Συμβούλους και τις Υπηρεσίες μας παρεμβαίνουμε με έργα απαραίτητα για τον τόπο».
[ads-post] 
Αναλυτικά το έργο περιλαμβάνει εργασίες αποκατάστασης του οδοφωτισμού στο οδικό δίκτυο Μαγνησίας, στα σημεία όπου έχει διαπιστωθεί πρόβλημα. Αναλυτικά προβλέπονται εργασίες :

Αντικατάσταση παλιών φωτιστικών με φωτιστικά τεχνολογίας διόδων φωτοεκπομπής (LED) - ισχύος 80-110 W
Αντικαταστάσεις και συμπληρώσεις υπάρχοντος εξαρτημάτων υπάρχοντος δικτύου.

Επισκευές δικτύων σηματοδότησης
Αντικατάσταση ηλεκτρονικής πλακέτας
Αποκαταστάσεις ζημιών λόγω πρόσφατων κλοπών καλωδίων.


« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια