ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020

Αποστολος Καλογιάννης: "Αντιμετωπίζουμε ξανά την πρόκληση του Covid 19 – Πρέπει να υπάρξουν νέα μέτρα στήριξης επαγγελματιών και εργαζομένων"


Παρέμβαση σχετικά με τις εξελίξεις που καταγράφονται και σε τοπικό επίπεδο στο μέτωπο του κορωνοϊού πραγματοποίησε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος Λαρισαίων, κ. Απόστολος Καλογιάννης.
[ads-post] 

Αναλυτικά στην ανάρτηση του επισημαίνονται τα εξής:

Η πόλη της Λάρισας και η ευρύτερη περιοχή αντιμετωπίζουν ξανά, με ένταση, την πρόκληση του Covid 19. Νιώθω ιδιαίτερα ανήσυχος. Τα κρούσματα που καταγράφονται μέσα στον Αύγουστο είναι αυξημένα. Δύο φαίνεται να είναι οι κύριοι λόγοι για την αύξηση που καταγράφεται στην περιοχή μας: οι κοινωνικές εκδηλώσεις με πολυάριθμους καλεσμένους (πχ γάμοι) και η κινητικότητα νέων ανθρώπων κατά την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών.

Απευθυνόμενος στους συμπολίτες μου αισθάνομαι την ανάγκη  να ζητήσω  να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Ακόμα και να προσαρμόσουν τον προγραμματισμό  τους στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν, τηρώντας πάντα τα μέτρα που ανακοινώνονται από την Πολιτεία, όπως και τα βασικά μέτρα προστασίας (υγιεινή χεριών, αποστάσεις, απολυμαντικά, μάσκα όπου χρειάζεται)

Ο κορονοϊος είναι εδώ και στην κορύφωση του καλοκαιριού μας δείχνει ποσό απειλητικός  μπορεί να γίνει. 

Ως γνωστόν ο Δήμος εφαρμόζει ήδη προληπτικά μέτρα, ενώ έχουν ακυρωθεί με απόφαση της Δημοτικης Αρχής όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις που θα μπορούσαν να συντελέσουν στην εξάπλωση του ιού. (πχ παζάρι)
 Αυτή την ώρα όλοι πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού, ώστε το Φθινόπωρο να συνεχίσουμε την προσπάθεια  υπό καλύτερες συνθήκες.

Αντιλαμβάνομαι και κατανοώ την έκδηλη αγωνία των επαγγελματιών της εστίασης για τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για περιφέρειες και περιφερειακές ενότητες συμπεριλαμβανομένης και της Π.Ε Λάρισας. Πολλές από τις απορίες που εκφράζουν είναι και δικές μου.

Η Κυβέρνηση οφείλει να αντιληφθεί την αγωνία τους και σε περίπτωση που επιμείνει στην εφαρμογή των μέτρων που ανακοίνωσε  πρέπει  να υπάρξουν άμεσα  νέα μέτρα στήριξης των επαγγελματιών και των πολλών εργαζομένων.

Σε αυτή τη προσπάθεια είμαι μαζί τους!
« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Viral by #MyWonderWall