Στη 43χρονη φαρμακοποιό που αγνοούνταν από το βράδυ της Παρασκευής ανήκει το πτώμα που εντοπίστηκε νωρίτερα κοντά στη γέφυρα της Μαγουλίτσας, στο Μουζάκι Καρδίτσας, η οποία βρίσκεται περίπου 7- 9 χιλιόμετρα από το σημείο που εξαφανίστηκε η γυναίκα. Η σορός εντοπίσθηκε από σκύλο της ΕΜΑΚ.

Η άτυχη 43χρονη είχε παρασυρθεί το βράδυ της Παρασκευής από τα ορμητικά νερά της κακοκαιρίας «Ιανός» που έπληττε την περιοχή, την ώρα που επέστρεφε από το φαρμακείο στο σπίτι της. 

[ads-post] 

«Εντοπίστηκε γυναικείο πτώμα παράπλευρα του κυρίου ρέματος του ποταμού μέσα σε δέντρα. Έγινε η ανάσχεση και αυτή τη στιγμή είμαστε στη διαδικασία αναγνώρισης. Πιθανολογούμε ότι είναι η αγνοούμενη. Δεν μπορούμε να το πούμε, όμως, γιατί το πτώμα ήταν μέσα στις λάσπες. Θα ακολουθήσει ιατροδικαστική εξέταση. Στην έρευνα συμμετείχαν και δέκα άτομα από την οικογένεια της 43χρονης. Τη βρήκε ο σκύλος της ελληνικής αστυνομίας», είχε δηλώσει νωρίτερα σήμερα ο επικεφαλής των ερευνών.  Λίγο αργότερα, επιβεβαιώθηκε ότι πράγματι η σορός ανήκει στην άτυχη φαρμακοποιό.


Πηγη: protothema.gr