ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

Δράση συνδρομής της Γραμματείας Οργανωτικού της ΝΔ για τους πληγέντες στην Καρδίτσα από τον «Ιανό»


Με τη σημαντική συμβολή και τη συγκινητική συμμετοχή των μελών μας και την έντονη διάθεση για κοινωνική προσφορά των στελεχών μας, αποδείξαμε για ακόμη μια φορά ότι ενωμένοι μπορούμε πολλά και ότι η Νέα Δημοκρατία και οι άνθρωποί της πραγματικά πιστεύουν στη δημιουργική σύνθεση του ατομικού και του κοινωνικού καλού.

Η προσφορά για βοήθεια από όλες τις οργανώσεις μας πανελληνίως, προς τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τη θεομηνία στο Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων Εύβοιας, αποτέλεσε ένα αισιόδοξο μήνυμα, ότι την επόμενη δύσκολη μέρα που ξημέρωσε, δε θα είναι μόνοι τους, θα είμαστε όλοι εκεί!

Ένα μήνυμα, το οποίο οι κάτοικοι της Εύβοιας αποδέχθηκαν με ενθουσιασμό κι ευγνωμοσύνη. Ένα μήνυμα, το οποία ταυτόχρονα, αποτέλεσε και μια υπόσχεση όλης της οικογένειας της Γραμματείας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας προς την κοινωνία, ότι με όλες μας τις δυνάμεις θα κάνουμε ό,τι απαιτείται, με σκοπό να βρισκόμαστε δίπλα σε όποιον έχει πραγματικά ανάγκη.

Σας καλώ για ακόμη μια φορά όλοι μαζί, να κάνουμε ό,τι απαιτείται, με σκοπό να ανακουφίσουμε τους συμπολίτες μας στην Καρδίτσα, που επλήγησαν πριν από λίγες ημέρες, από τη φονική θεομηνία «Ιανός».

Είμαι σίγουρος, ότι τόσο τα στελέχη μας όσο και τα μέλη μας, με μεγάλη χαρά θα προσφέρουν ξανά βασικά είδη πρώτης ανάγκης στους κατοίκους των περιοχών που πραγματικά τα χρειάζονται. Όλοι εμείς, με την ελάχιστη προσφορά μας ο καθένας, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια μεγάλη αγκαλιά, σε όσους η πραγματικότητα στάθηκε σκληρή.

Οργανώνουμε λοιπόν δράση συνδρομής των πληγέντων στην Καρδίτσα από την θεομηνία «Ιανός», μένοντας  πιστοί στην υπόσχεση μας να υπηρετούμε το συνάνθρωπο.

[ads-post] 

Για το λόγο αυτό μέχρι την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020 οι Δ.Ε.Ε.Π. (ΝΟΔΕ) συλλέγουν στα γραφεία τους, τηρώντας πάντοτε τα θεσπισμένα υγειονομικά πρωτόκολλα, τα παρακάτω είδη με σκοπό να αποσταλούν στους πληγέντες:

  • Εμφιαλωμένο νερό

  • Ρουχισμό

  • Κλινοσκεπάσματα

  • Είδη πρώτης ανάγκης διατροφής (τρόφιμα μακράς διαρκείας) και υγιεινής.

Η μεταφορά στην Καρδίτσα θα γίνει με μέριμνα της Δ.Ε.Ε.Π. (ΝΟΔΕ) Καρδίτσας.

Σας ευχαριστώ θερμά, για τη πολύτιμη συνδρομή σας στον κοινό μας αγώνα, μένοντας πιστοί στο ήθος της ευθύνης μας, να βρισκόμαστε δίπλα σε όσους μας έχουν ανάγκη, διατηρώντας τη φλόγα του εθελοντισμού αναμμένη!


Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ

Δ/ΝΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ - ΑΝ. ΓΡΑΜΜ. Π.Ε.

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΚΟΝΤΑΔΑΚΗΣ



« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια