ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

Άμεση η παρέμβαση του Επιμελητηρίου Λάρισας για τις πληγείσες επιχειρήσεις της Επαρχίας Φαρσάλων


Εκτάκτως συνεδρίασε χθες το απόγευμα η Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου στα Φάρσαλα. Η συνεδρίαση διεξήχθη στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Φαρσάλων, ώστε να γίνει μια πρώτη αποτίμηση των ζημιών στις τοπικές επιχειρήσεις και να ενημερωθούν οι επιχειρηματίες, για τον τρόπο και την καταγραφή των ζημιών στις επιχειρήσεις τους.

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου παρουσία του Προέδρου κ. Σωτήρη Γιαννακόπουλου έθεσε ως επιτακτική ανάγκη την άμεση καταγραφή και αποτίμηση των ζημιών σε όλες τις επιχειρήσεις αλλά και την άμεση καταβολή των αποζημιώσεων.  

Η Διοίκηση ήδη σχεδιάζει ένα πλέγμα προτεινόμενων δράσεων για την ανακούφιση των πληγεισών επιχειρήσεων, το όποιο θα αποστείλει τις επόμενες ημέρες στα συναρμόδια Υπουργεία και την Περιφέρεια Θεσσαλίας. 

[ads-post] 

Παρόντες στην συνεδρίαση ήταν ο Δήμαρχος Φαρσάλων κος Εσκίογλου Μάκης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Φαρσάλων κος Πιτσάβας Γεώργιος, ο Α’ Αντιπρόεδρος κος Παπαλέξης Δημήτριος, η Γ.Γ. κα Τζήκα Καλλιόπη, ο υπεύθυνος στήριξης επιχειρήσεων κος Τσιαπλές Γεώργιος, ο οικονομικός επόπτης Οικονόμου Δημήτριος, η πρόεδρος του τμήματος Υπηρεσιών κα Ακριβούλη Ζωή, ο πρόεδρος του τμήματος Μεταποίησης κος Καγκελάρης Νικόλαος, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Λάρισας, κος Παλιογιάννης Δημήτριος, καθώς και εκπρόσωποι των Βουλευτών της Π.Ε. Λάρισας. 

Ο Δήμαρχος Φαρσάλων τόνισε την κρισιμότητα της άμεσης καταγραφής των ζημιών στις επιχειρήσεις από τα ειδικά κλιμάκια καθώς και τις ενέργειες που θα κάνει ο Δήμος για την έγκαιρη αποστολή όλων των στοιχείων στο αρμόδιο Υπουργείο.


« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια