ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020

Σε πλημμυρισμένες περιοχές της ΔΕ Κραννώνα του Δήμου Κιλελέρ ο δήμαρχος Θανάσης Νασιακόπουλος


Τις πληγείσες περιοχές από την έντονη βροχόπτωση σε τοπικές κοινότητες της ΔΕ Κραννώνα του Δήμου Κιλελέρ επισκέφθηκε κλιμάκιο με επικεφαλής το δήμαρχο Θανάση Νασιακόπουλο.

Το κλιμάκιο είχε τη δυνατότητα να διαπιστώσει το μέγεθος των καταστροφών στις αγροτικές καλλιέργειες. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι το ύψος του νερού ξεπέρασε  τα δύο μέτρα  σκεπάζοντας κυριολεκτικά καλλιέργειες βαμβακιού, καλαμποκιού και άλλων καλλιεργειών.

[ads-post] 

Ο Δήμαρχος δήλωσε ότι  οι  γεωπόνοι του Δήμου θα ξεκινήσουν τη διαδικασία αναγγελίας στον ΕΛΓΑ  για την έντονη βροχόπτωση  για τις τοπικές κοινότητες που επλήγησαν από τη θεομηνία. Εξέφρασε επίσης την πεποίθηση του ότι οι εκτιμήσεις των ζημιών από τον ΕΛΓΑ και η καταβολή των αποζημιώσεων θα γίνει τάχιστα, ότι οι εκτιμητές θα προβούν σε δίκαιες εκτιμήσεις σεβόμενοι το μόχθο των αγροτών οι οποίοι δυστυχώς, λόγω των αντίξοων καιρικών το φαινομένων, είδαν την παραγωγή τους να αφανίζεται κάτω από τα νερά.  

Το δήμαρχο συνόδευαν οι αντιδήμαρχοι Χρήστος Χατζούλης και Αχιλλέας Χατζούλης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Αχιλλέας Βαρδακούλης, ο πρόεδρος της ΤΚ Δημήτριος Γκουτζιούλας και αγρότες της περιοχής.



« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια