ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

Επιστολή-παρέμβαση της Άννας Βαγενά για την κατά προτεραιότητα απόδοση των εκκρεμών συντάξεων στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας


Επιστολή-παρέμβαση προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κ. Γιάννη Βρούτση, απέστειλε σήμερα, 29/09/20, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, κ. Άννα Βαγενά, με θέμα την κατά προτεραιότητα απόδοση των εκκρεμών συντάξεων στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας.

[ads-post] 

Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής:

«Αξιότιμε κ. Υπουργέ,

Θα ήθελα να σας καταθέσω μία πρόταση για ένα ζήτημα που κατά τη γνώμη μου  πρέπει να λυθεί επειγόντως και άμεσα.

Έχουν απευθυνθεί σε εμένα πλημμυροπαθείς της εκλογικής μου περιφέρειας, του νομού Λαρίσης, και συγκεκριμένα της περιοχής των Φαρσάλων σε σχέση με τις εκκρεμείς συντάξεις τους, τις οποίες έχουν τώρα περισσότερο ανάγκη από ποτέ. Ανάμεσα σε αυτούς υπάρχουν συμπολίτες μας που έχουν καταθέσει αίτηση για συνταξιοδότηση εδώ και δυο χρόνια και ακόμα οι συντάξεις παραμένουν σε εκκρεμότητα. Εν τω μεταξύ, βρίσκονται σε απελπιστική κατάσταση, καθώς έχουν καταστραφεί ολοσχερώς τα σπίτια τους και οι καλλιέργειές τους από τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες.

Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να εξαντλήσετε κάθε δυνατότητα προκειμένου να δοθούν κατά προτεραιότητα οι εκκρεμείς συντάξεις σε αυτούς τους ανθρώπους, ως ειδικό μέτρο.

Με τιμή,

Άννα Βαγενά

Βουλευτής Ν. Λαρίσης – ΣΥ.ΡΙΖ.Α.»



« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια