ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020

Αποστολος Καλογιάννης: "Αμέριστη συμπαράσταση στις πληγείσες περιοχές"


  • Στην Καρδίτσα βρέθηκε ο Απ. Καλογιάννης ο οποίος συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Β. Τσιάκο 

  • Συνάντηση και με τους εργαζόμενους Δήμου Λαρισαίων και ΔΕΥΑΛ που βρίσκονται στην Καρδίτσα και συνδράμουν στο έργο των τοπικών αρχών 

  • Παραδόθηκε η βοήθεια που συγκέντρωσαν οι Λαρισαίοι για τους πληγέντες


Στην Καρδίτσα βρέθηκε το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, ο οποίος συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Γ. Ζαούτσο, συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Καρδίτσας κ. Βασ. Τσιάκο και στελέχη της δημοτικής αρχής. Την ίδια ημέρα παραδόθηκαν και τα είδη πρώτης ανάγκης που συγκέντρωσαν οι Λαρισαίοι στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων. 


Ο κ. Καλογιάννης που συνοδευόταν από τον αντιδήμαρχο, καθαριότητας και πολιτικής προστασίας κ. Γ. Ζαούτσο ενημερώθηκε από το κ.  Τσιάκο για την κατάσταση της πόλης και για τις πολύ δύσκολες συνθήκες που δημιούργησε η πλημμύρα. Ο κ. Τσιάκος  αναφέρθηκε στις ανάγκες που έχουν πλέον δημιουργηθεί, όπως στέγαση και σίτιση για πολλούς δημότες που είδαν τα σπίτια τους να πλημμυρίζουν όπως και για την δραματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο εμπορικός και επιχειρηματικός κόσμος. Οι δύο δήμαρχοι συζήτησαν για τα μέτρα ανακούφισης που εξήγγειλε η πολιτεία καταλήγοντας στην κοινή διαπίστωση, ότι χρειάζεται να υπάρχει σημαντικά μεγαλύτερη βοήθεια και κρατική μέριμνα από αυτή που ανακοινώθηκε. 


Τέλος ο δήμαρχος Καρδίτσας ευχαρίστησε τον κ. Καλογιάννη για την άμεση αντίδραση του Δήμου Λαρισαίων ο οποίος αμέσως έσπευσε να στηρίξει με μηχανήματα και προσωπικό, την προσπάθεια καθαρισμού της πόλης.  Από την πλευρά του ο κ. Καλογιάννης, δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση του τόσο προς τη δημοτική αρχή αλλά και προς τους πολίτες που δοκιμάζονται. Επίσης υπογράμμισε ότι ο Δήμος Λαρισαίων θα στηρίξει όσο χρειαστεί την προσπάθεια που καταβάλει η δημοτική αρχή για τον επαναφορά της πόλης στην κανονικότητα. Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Καρδίτσας κ. Σωτ. Αντωνίου. 

[ads-post] 

Αμέσως μετά ο Δήμαρχος Λαρισαίων, συνοδευόμενος από τον κ. Ζαούτσο ο συναντήθηκε και με εργαζόμενους του Δήμου Λαρισαίων και της ΔΕΥΑΛ που βρίσκονται στην Καρδίτσα με τρία οχήματα (δυο υδροφόρες του Δήμου και ένα αποφρακτικό όχημα της ΔΕΥΑΛ) και συνδράμουν στο έργο των τοπικών αρχών. 


Παράδοση ειδών πρώτης ανάγκης σε Καρδίτσα, Μουζάκι, Αργιθέα

Παραδόθηκε από το Δήμο Λαρισαίων σε εκπροσώπους των πληγέντων Δήμων της Καρδίτσας (Καρδίτσα, Μουζάκι, Αργιθέα)  η σημαντική ποσότητα αγαθών που συγκεντρώθηκε από τους Λαρισαίους. 

Εντωμεταξύ, στην Καρδίτσα βρέθηκε την Πέμπτη και ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, ο οποίος συναντήθηκε στο Δημαρχείο της πόλης με τον δήμαρχο Καρδίτσας κ. Βασίλη Τσιάκο, ενώ αργότερα συνοδευομενος από από τον Αντιδήμαρχο Καθαριοτητας Γ. Ζαούτσο συναντήθηκε και με εργαζόμενους του Δήμου Λαρισαίων και της ΔΕΥΑΛ που βρίσκονται στην Καρδίτσα με τρία οχήματα (δυο υδροφόρες του Δήμου και ένα αποφρακτικό όχημα της ΔΕΥΑΛ) και συνδράμουν στο έργο των τοπικών αρχών. 

Παραδόθηκε την Πέμπτη η σημαντική ποσότητα τροφίμων που συγκεντρώθηκε στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λαρισαίων προς τους πληγέντες Δήμους Καρδίτσας , Μουζακίου και Αργιθέας .

Η αποστολή η οποία αποτελούνταν από τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Σωτήρη Βούλγαρη ,  τον αντιδήμαρχο καθημερινότητας Γιάννη Αλεξούλη  τον υπεύθυνο του Κοινωνικού Παντοπωλείου Θοδωρή Γαντζούδη καθώς και  το στελέχος  Γιώργο Παπαδόντα αρχικά έφτασε στην Καρδίτσα όπου τους υποδέχτηκε η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Ουρανία Σούφλα η οποία παρέλαβε τα προϊόντα και συγκινημένη τους ευχαρίστησε  για την άμεση ανταπόκριση.

Στη συνέχεια στο Δήμο Μουζακίου τα τρόφιμα  παρέλαβε ο γενικός διευθυντής της ΔΗΚΕΔΗΜ Δημήτρης  Φραγκόπουλος, ενώ παράλληλα η αποστολή συναντήθηκε και με το Δήμαρχο Μουζακίου Φάνη Στάθη   ο οποίος  ενημέρωσε για τη μεγάλη καταστροφή που υπέστη η περιοχή τους και ευχαρίστησε για την προσφορά τους. 


Τέλος στο Δήμο Αργιθέας τα προϊόντα παρέλαβε ο Δημοτικός Σύμβουλος Γραμμένος Κώστας  ο οποίος τους τόνισε  τα τεράστια προβλήματα που υπάρχουν στο οδικό δίκτυο και για τη δύσκολη πρόσβαση στην περιοχή.

Η μεταφορά των προϊόντων  έγινε  δωρεάν με φορτηγό  από την εταιρεία «Αφοί Ντελόπουλοι».

Ως Δήμος Λαρισαίων, για άλλη μια φορά  θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κοινωνία της Λάρισας που έγινε μια αγκαλιά για  τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε πραγματική ανάγκη.



« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια