ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

Νέα δάπεδα και χλοοτάπητας σε γήπεδα μπάσκετ και ποδοσφαίρου στην Π.Ε. Τρικάλων από την Περιφέρεια Θεσσαλίας


Στην τοποθέτηση νέων ειδικών συνθετικών αθλητικών δαπέδων σε γήπεδα καλαθοσφαίρισης στις Τοπικές Κοινότητες Γόμφων και Πύλης και στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Τοπικής Κοινότητας Παραποτάμου προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας. 

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση του έργου ,προϋπολογισμού 63.984 ευρώ, στην οποία προβλέπεται η προμήθεια και τοποθέτηση των νέων δαπέδων, συνολικής επιφάνειας 2.400 τ.μ.
[ads-post] 
«Στηρίζουμε στην πράξη των ερασιτεχνικό αθλητισμό. Μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που σχεδίασε και υλοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας αλλάζουμε την εικόνα των ερασιτεχνικών γηπέδων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων» τονίζει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. 

«Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, τους περιφερειακούς συμβούλους και τις τεχνικές υπηρεσίες μας συντηρούμε και βελτιώνουμε δεκάδες γήπεδα ποδοσφαίρου και αθλητικά κέντρα που δίνουν διέξοδο στη νεολαία. Αν και η αρμοδιότητα ανήκει στους δήμους, σε συνεργασία με τα αθλητικά σωματεία και τους συλλόγους, υλοποιούμε έργα σημαντικά, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών και επιπλέον δημιουργούν θέσεις εργασίας» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.



« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια