ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

Στη Λάρισα το 2ο Ογκολογικό Συνέδριο Κεντρικής Ελλάδος


«2οΟγκολογικό Συνέδριο Κεντρικής Ελλάδος» |  15-17 Οκτωβρίου 2020 

Ξενοδοχείο Larissa Imperial Λάρισα 


Η Ογκολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, διοργανώνει το «2ο Ογκολογικό Συνέδριο Κεντρικής Ελλάδος» από τις 15 έως και τις 17 Οκτωβρίου 2020 , στο Ξενοδοχείο Larissa Imperial στη Λάρισα. Δίνεται η δυνατότητα παρακολούθησης του, με φυσική παρουσία προκαθορισμένου αριθμού συνέδρων ή διαδικτυακά, με ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση (live streaming) για όλους τους υπόλοιπους εγγεγραμμένους συμμετέχοντες. 

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν το συνέδριο δια ζώσης ή διαδικτυακά, προαπαιτείται να έχουν κάνει ηλεκτρονικά την εγγραφή ΕΔΩ. Το κόστος συμμετοχής και παρακολούθησης είναι δωρεάν. 

Θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά των εγγραφών καθώς υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων. Το συνέδριο μοριοδοτείται με 22 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης. Η εγγραφή, το επιστημονικό πρόγραμμα και η απονομή πιστοποιητικών θα γίνονται ηλεκτρονικά.     

Διακεκριμένοι Έλληνες  Ιατροί από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα συμμετέχουν με ομιλίες και διαλέξεις. 

[ads-post] 

Σκοπός του συνεδρίου είναι η ενημέρωση των ιατρών για τις εξελίξεις και τις προοπτικές της Ογκολογίας, τα νεότερα δεδομένα που αφορούν στη πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία του καρκίνου, καθώς και η ευαισθητοποίηση των αρχών και των επιστημονικών φορέων για τα προβλήματα στην καθημερινή άσκηση του λειτουργήματός μας. 

Η έναρξη του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020.

Είναι χαρά και τιμή να σας καλωσορίσουμε στην επιστημονική αυτή εκδήλωση μέσω της οποίας επιβεβαιώνεται η προσήλωσή μας στην έρευνα και στην εκπαίδευση στην Ογκολογία. 

Ευελπιστούμε σε μια γόνιμη ανταλλαγή απόψεων και προβληματισμών σε εποχές που απαιτούν καινοτομία, τελειότητα και προσαρμοστικότητα. 


Το συνέδριο θα διεξαχθεί εφαρμόζοντας όλα τα προληπτικά μέτρα ασφαλείας και τους κανόνες υγιεινής κατά της διασποράς του COVID-19. Καθ’ όλη τη διάρκεια του συνεδρίου θα υπάρχει διαδικτυακή αναμετάδοση.  


Γραμματεία: 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο γραφείο που έχει αναλάβει την γραμματεία του «2ου Ογκολογικού Συνεδρίου Κεντρικής Ελλάδος» 

Εmailinfo@scep.gr | Tηλέφωνο Επικοινωνίας: 6980678737, 2810222155, 210724 0039 | www.scep.gr 



« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια