ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020

ΕΚΝΛ: Παράδοση τροφίμων σε πλημμυροπαθείς Καρδίτσας και συμμετοχή στο Συλλαλητήριο 5 Οκτώβρη


Την Δευτέρα 05/10/2020 αντιπροσωπεία της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας, με επικεφαλείς τον Πρόεδρο Γιάννη Σκόκα και τον Γ. Γραμματέα Πάρι Λιόλιο, παρέδωσαν τρόφιμα και νερά στο Στέκι Αλληλεγγύης πλημμυροπαθών Καρδίτσας, που δημιούργησαν εργατικά Σωματεία του Ν. Καρδίτσας, η ΕΟΑΣΚ και άλλοι φορείς, συνεχίζοντας και με αυτή την δράση την έμπρακτη ηθική και υλική στήριξη στους συναδέλφους μας από την γειτονική περιοχή. Ήταν η 2η φορά που παραδόθηκαν τρόφιμα και νερά στην πόλη της Καρδίτσας, ενώ αντίστοιχη δράση έχει πραγματοποιηθεί και σε χωριά των Φαρσάλων( Βασιλί κ.α. ).  


Συγχρόνως παρευρέθηκε στο δυναμικό συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε στην Καρδίτσα, όπου χιλιάδες εργατών, αγροτών, κτηνοτρόφων, μελισσοκόμων, αυτοπασχολούμενων, μαθητών και γυναικών απαίτησαν να αποζημιωθεί μέχρι και ο τελευταίος πληγέντας στο 100% και να πραγματοποιηθούν τώρα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας.


Θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο και δηλώνουμε για μία ακόμη φορά ότι είμαστε στο πλευρό του λαού της Καρδίτσας μέχρι να γίνουν πράξη τα δίκαια αιτήματα τους. Συνεχίζουμε τη συλλογή τροφίμων καθημερινά Δευτέρα – Παρασκευή από τις 08:00 – 14:00 και καλούμε τους εργαζόμενους και όλο το λαό της πόλης της Λάρισας να συνεχίσει να δείχνει την έμπρακτη αλληλεγγύη του σε αυτή την προσπάθεια.

[ads-post] 



« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια