ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020

«Καρφί» από την Δημοκρατία στον Άδωνη Γεωργιάδη


Ο ταλαίπωρος «πρώην» υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων (αφού ο αναπληρωτής υπουργός τού πήρε τις μισές αρμοδιότητες!) Άδωνις Γεωργιάδης αναγκάστηκε να γράψει στα κοινωνικά δίκτυα πως δέχεται άδικη επίθεση ο Νίκος Παπαθανάσης.

Ο τελευταίος είχε προχωρήσει σε σημαντική ανακαίνιση του γραφείου του, όπως είχε αποκαλύψει η «δημοκρατία». Μάλιστα, είχε αναγκάσει έναν από τους γενικούς γραμματείς του υπουργείου να μετακομίσει σε μικρότερο χώρο, προκειμένου να επεκτείνει το γραφείο του!

Ο κ. Άδωνις έβαλε και φωτογραφίες του παλιού καναπέ στο γραφείο του κ. Παπαθανάση και υποστηρίζει πως ήταν, ούτως ή άλλως, για αντικατάσταση. Μέχρι και φωτογραφία της τουαλέτας αναγκάστηκε να βάλει ο άνθρωπος, προκειμένου να διασκεδάσει τις εντυπώσεις πως αυτός είχε κάνει τη διαρροή στη «δημοκρατία»!


Εμείς κατανοούμε την αντίδραση του πάλαι ποτέ υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, και νυν αρμοδίου για τη λαχαναγορά / κρεαταγορά. Ο ισχυρός αναπληρωτής υπουργός κ. Παπαθανάσης «τον έστησε στον τοίχο» και του ζήτησε να διαψεύσει την ανακαίνιση. Η «δημοκρατία» δεν έγραψε πάντως κάτι που δεν είναι ήδη γνωστό στο κτίριο της οδού Νίκης και κάτι που δεν συζητούν μεταξύ τους οι συστεγαζόμενοι υπουργοί, υφυπουργοί και γενικοί γραμματείς.

[ads-post] 

Συνεπώς, θα επιμείνουμε στο ρεπορτάζ μας, δείχνοντας και τη δέουσα κατανόηση στον κ. Γεωργιάδη!


Πηγή: Δημοκρατία



« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια