ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

Ροζ φωτίστηκε το δημαρχείο του Δήμου Κιλελέρ στο πλαίσιο του μήνα πρόληψης του καρκίνου του μαστού


Στα ροζ ντύθηκε το Δημαρχείο του Δήμου Κιλελέρ στη Νίκαια  για τον μήνα Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού. Όπως είναι γνωστό ο  Οκτώβριος έχει καθιερωθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ως «Μήνας Πρόληψης & Ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού».

Ο Δήμος Κιλελέρ  επέλεξε ένα συμβολικό τρόπο, προκειμένου να μεταδώσει το μήνυμα της πρόληψης, αλλά και να υμνήσει τις γυναίκες που στέκονται απέναντι στον Καρκίνο του Μαστού, τον αντιμετωπίζουν και συνεχίζουν. Η πρωτοβουλία της φωταγώγησης πάρθηκε από την αντιδημαρχία Αθλητισμού, Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής.

Στον καρκίνο του μαστού η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση σώζουν ζωές, ανέφερε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος  Κώστας Χατζηκωνσταντίνου στο μήνυμά του και τόνισε: «Το πιο σημαντικό ραντεβού, το ραντεβού με την πρόληψη πραγματοποιήθηκε σήμερα. Το Δημαρχείο μας ντύθηκε στα ροζ για να αγκαλιάσει και να προωθήσει μαζί με το σύλλογο καρκινοπαθών Λάρισας το στόχο της  κοινωνικής ευθύνης και της κοινωνικής συμμετοχής. Τον Οκτώβρη, το μήνα της  πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού́ ο Δήμος Κιλελέρ στέλνει το δικό́ του μήνυμα ευαισθητοποίησης και τονίζει: η πρόληψη είναι η πιο έγκαιρη θεραπεία. Ας υιοθετήσουμε κι ας διαδώσουμε το μήνυμα του συλλόγου καρκινοπαθών: Δεχόμαστε το παρελθόν, ονειρευόμαστε το μέλλον, ζούμε τη στιγμή ΜΑΖΙ».

[ads-post]

Στη φωταγώγηση του δημαρχείου παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Θανάσης Νασιακόπουλος, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Σπύρος Καλέτσιος, οι αντιδήμαρχοι Βάνα Χλιάπη - Γκουνιαρούδη και Αλέξανδρος Χονδρονάσιος και από το σύλλογο καρκινοπαθών η πρόεδρος Ιωάννα Καραβάνα, ο γραμματέας Ιωάννης Γκούμας, ο ταμίας Χρήστος Χρήστου και το μέλος του ΔΣ Άρτεμις Καραγιάννη.



« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια