ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

Άννα Βαγενά: «Παταγώδης η αποτυχία των αρίστων στη διαχείριση της πανδημίας»

«Το χτεσινό ρεκόρ των 865 κρουσμάτων αφήνει εκτεθειμένη την κυβέρνηση και είναι, θεωρώ, απαράδεκτο να τολμά να επιρρίπτει την ευθύνη στους πολίτες, τη στιγμή που οι δικές της παραλείψεις και επιλογές είναι εγκληματικά ανεύθυνες.

Το ΕΣΥ εξακολουθεί να παραμένει υποστελεχωμένο και χωρίς πραγματική αύξηση των ΜΕΘ, τα σχολεία κλείνουν το ένα μετά το άλλο, καθώς άνοιξαν χωρίς προσλήψεις εκπαιδευτικών και χωρίς αραίωση των τμημάτων, ενώ οι εικόνες συνωστισμού στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς είναι το πλέον αντιπροσωπευτικό δείγμα του τι σημαίνει «αριστεία».

[ads-post] 

Και πάει και ένα βήμα παραπέρα η κυβέρνηση και δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει την πανδημία ως πρόφαση για να δώσει τη δυνατότητα στις τράπεζες να ρευστοποιήσουν ιδιωτικές περιουσίες, με τον νέο πτωχευτικό κώδικα που συζητείται σήμερα στη Βουλή και που αναμένεται να ψηφιστεί με τις δικές τους – και πάλι – μόνο ψήφους.

«Αν είχαμε ακούσει τον ΣΥΡΙΖΑ για τις ΜΕΘ θα είχαμε πετάξει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ», ξεστόμισε πριν λίγες μέρες ο κ. Πέτσας. Το αφήνω χωρίς σχόλιο και στην κρίση του αναγνώστη. Δυστυχώς, είμαστε στο έλεος όχι μόνο της πανδημίας, αλλά και μίας κυβέρνησης ανίκανης και γι’ αυτό επικίνδυνης».



« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια