ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

Δήμος Ελασσόνας: Συνεχίζονται οι απολυμάνσεις σε σχολεία


Σε έκτακτη επιχείρηση απολύμανσης όλων των εσωτερικών χώρων των σχολείων για τα οποία αποφασίστηκε αναστολή λειτουργίας τμημάτων τους, προέβη χθες Κυριακή 18 Οκτωβρίου ο Δήμος Ελασσόνας, μετά τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στην πόλη της Ελασσόνας.   

Άμεσα συνεργείο με τον απαραίτητο εξοπλισμό, μετέβη και πραγματοποίησε σχολαστική απολύμανση στις αίθουσες διδασκαλίας, τα γραφεία των εκπαιδευτικών, τουαλετών, γυμναστηρίων, κυλικείων κτλ.

Παράλληλα σήμερα από το πρωί, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Νότιου Τομέα  κ. Γ. Κατσιούρας,  ο προϊστάμενος της υπηρεσίας καθαριότητας  κ. Κ. Αργυρίου με τον απαραίτητο εξοπλισμό και το προσωπικό, πραγματοποίησαν απολυμάνσεις σε όλους τους προαύλιους χώρους όλων των σχολείων τόσο της Α/Βάθμιας όσο και της Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης στην πόλη της Ελασσόνας, στο Δημοτικό Σχολείο Ευαγγελισμού, Σαρανταπόρου, Ειδικό Γαλανόβρυσης και Νηπιαγωγείο Σταφανοβούνου, καθώς και στον προαύλιο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου Ελασσόνας. 

[ads-post] 

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας σε δήλωση του τόνισε: «Οι δημότες μπορούν να αισθάνονται μεγαλύτερη ασφάλεια, οι ψεκασμοί του Δήμου θα συνεχιστούν αν κριθεί απαραίτητο και δοθεί εντολή εκ νέου από επίσημο φορέα, αυτή τη στιγμή συστήνουμε ψυχραιμία από όλους και το σημαντικότερο να γίνει κατανοητό ότι δεν θα αποδώσουν τα αναμενόμενα αν οι πολίτες δεν υπακούσουν στις οδηγίες του ΕΟΔΥ και δεν τηρήσουν τα μέτρα».


Πηγη: kosmoslarissa.gr




« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια