ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

Δωρεάν συνδρομή από το αθλητικό σωματείο ΕΑΛ στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λαρισαίων


Την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων επισκέφθηκε ο πρόεδρος της ΕΑΛ  κος Περουλάκης Ιωάννης .

Η ΕΑΛ (Ένωση Αθλοπαιδιών Λάρισας), είναι ένα Αθλητικό Σωματείο το οποίο δραστηριοποιείται στη Λάρισα και διαθέτει τμήματα βόλεϊ γυναικών και αντρών, μπάσκετ, πάλης και στίβου. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συμφωνήθηκε στο πλαίσιο της Κοινωνικής ευθύνης του Σωματείου να αθλούνται  δωρεάν τα μικρά παιδιά των  ωφελουμένων  του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Επιπλέον έγινε ενημέρωση από τον αντιδήμαρχο κοινωνικής πολιτικής και εκπαιδευτικών δράσεων Σωτήρη Βούλγαρη για την οργάνωση και  λειτουργία της Δομής καθώς και  τις δράσεις που γίνονται από τις οποίες συγκεντρώνονται τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης, ενώ παράλληλα τον ευχαρίστησε για την ευκαιρία που δίνεται στα παιδιά αυτά ώστε να συμμετέχουν ενεργά στις αθλητικές δραστηριότητες.

Ο κος Περουλάκης τόνισε «πόσο σημαντικό είναι να στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για παιδιά τα οποία θα πρέπει να αποκτούν όλα ίσιες ευκαιρίες.»

Το παρόν έδωσαν ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Μιχάλης Αναστασίου καθώς και ο υπεύθυνος του Κοινωνικού Παντοπωλείου Θοδωρής Γαντζούδης .

[ads-post] 

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410255876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11 (εντός της στοάς).



« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια