ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

Οι κάτοικοι του Δ.Δ. Δένδρων Τυρνάβου στηρίζουν τους πληγέντες των Φαρσάλων


Κίνηση αλληλεγγύης υλοποίησαν από κοινού ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δένδρων «Η Άργισσα» και τα σχολεία Δένδρων – Πλατανουλίων προς τους πληγέντες συμπολίτες μας στην περιοχή των Φαρσάλων, οι οποίοι έχουν ανάγκη στήριξης μετά την καταστροφή που προκάλεσε η κακοκαιρία «Ιανός».


Κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα συγκεντρώθηκε σημαντική ποσότητα τροφίμων, απορρυπαντικών και εμφιαλωμένων νερών, η οποία παραδόθηκε στον Σύλλογο Φιλανθρωπίας και Ιεραποστολής Φαρσάλων «Παναγία Ελεούσα». Η παραπάνω δράση έγινε στο πλαίσιο της εκστρατείας #helpfarsala που έχει στόχο να απαλύνει – κατά το δυνατόν – τις πληγές που άφησαν πίσω τα ακραία καιρικά φαινόμενα.


Εκφράζονται θερμές ευχαριστίες καθώς η βοήθεια που έφτασε στα Φάρσαλα είναι αποτέλεσμα κινητοποίησης των κατοίκων στις Κοινότητες Δένδρων, Πλατανουλίων και Αγίας Σοφίας, οι οποίοι έδειξαν έμπρακτα την υποστήριξη τους προς όσους έχουν ανάγκη. Παράλληλα, ένα «ευχαριστώ» αξίζουν οι Μεταφορικές Επιχειρήσεις Αφοί Ντελόπουλοι, καθώς πραγματοποίησαν δωρεάν την μεταφορά της συγκεντρωθείσας ποσότητας έως τα γραφεία του Συλλόγου Φιλανθρωπίας και Ιεραποστολής Φαρσάλων «Παναγία Ελεούσα».

[ads-post] 

Η εκστρατεία #helpfarsala συνεχίζεται…



« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια