ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

Η πανδημία φέρνει στη Λάρισα τον Αλέξη Τσίπρα

Σχεδιασμός για επισκέψεις Α. Ξανθού, Ε. Αχτσιόγλου, Μ. Ξενογιαννακοπούλου και Δ. Τζανακόπουλου το Νοέμβριο στην περιοχή 


Σε ρυθμούς πανδημίας κινείται ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, όχι μόνο γιατί οι όποιοι σχεδιασμοί της ηγεσίας του τελούν υπό την αίρεση των αναμενόμενων τοπικών ή και του γενικευμένου lockdown, αλλά και γιατί οι ομολογουμένως αποτυχημένοι κυβερνητικοί χειρισμοί κατά το δεύτερο κύμα του covid – 19, φέρνουν τον πρωθυπουργό και τη Νέα Δημοκρατία στο επίκεντρο της κριτικής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Οι ανάλογοι σχεδιασμοί επηρεάζουν σε κάθε περίπτωση και τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, με δεδομένο ότι «τρέχει» πλέον ο οδικός χάρτης του Οργανωτικού Γραφείου και της Πολιτικής Γραμματείας για τη διενέργεια Νομαρχιακών Συνδιασκέψεων, από τις οποίες θα προκύψουν τα νέα συντονιστικά των Οργανώσεων Μελών και η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή Λάρισας.

Σύμφωνα με τον οδικό χάρτη, λοιπόν, όλες οι νομαρχιακές επιτροπές θα πρέπει να εκλέξουν νέα όργανα το τρίμηνο 1 Δεκεμβρίου 2020 – 28 Φεβρουαρίου 2021, οι δε μεγαλύτερες από αυτές τις οργανώσεις θα προχωρήσουν σε Νομαρχιακές Συνδιασκέψεις τον προσεχή Φεβρουάριο. Έτσι, οι οργανώσεις της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης θα εκλέξουν νέα όργανα το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου, ενώ η Νομαρχιακή Επιτροπή Λάρισας θα διενεργήσει εκλογές το σαββατοκύριακο 13 και 14 Φεβρουαρίου, με τον μέχρι σήμερα σχεδιασμό.

Ο ίδιος οδικός χάρτης ορίζει ότι, με βάση τα σημερινά εγγεγραμμένα μέλη στις οργανώσεις της περιφερειακής ενότητας Λάρισας, η νέα νομαρχιακή επιτροπή θα αποτελείται από 25 ή 27 μέλη (η απερχόμενη νομαρχιακή αποτελείται από 19 εκλεγμένα μέλη, που έγιναν όμως 25 μετά τη διεύρυνση που επέφερε η Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης), ενώ προβλέπεται και ποσόστωση συμμετοχής νέων μελών.

Ο οδικός χάρτης ορίζει παράλληλα και την κατάτμηση των Οργανώσεων Μελών που  απαρτίζονται από παραπάνω των 150 μελών, προκειμένου να καταστούν περισσότερο λειτουργικές, κάτι που σημαίνει οτι οι δύο ΟΜ της πόλης της Λάρισας, θα γίνουν τέσσερις.

Σε κάθε περίπτωση, η ομαλή ολοκλήρωση όλης αυτής της διαδικασίας, τελεί υπό την αίρεση των διαθέσεων του κορωνοιού, όπως άλλωστε και ο σχεδιασμός που έγινε για τις δραστηριότητες του κόμματος το Νοέμβριο.

[ads-post] 

Ο σχεδιασμός για το Νοέμβριο και ο Αλέξης Τσίπρας

Το δεύτερο δεκαήμερο του Νοεμβρίου προγραμματίζεται επίσης η επίσκεψη και η περιοδεία στην περιοχή της Τομεάρχη Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Έφης Αχτσιόγλου και της Τομεάρχη Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου, που θα φέρουν στο επίκεντρο τους κρίσιμους τομείς της οικονομίας και της εργασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Λάρισα βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα και του νέου Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, Δημήτρη Τζανακόπουλου, καθιστώντας πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να βρεθεί κι αυτός το Νοέμβριο στην πόλη, στο πλαίσιο πανελλαδικών του επαφών και επισκέψεων, πάντα βέβαια υπό την αίρεση της κατάστασης που θα διαμορφώσει το δεύτερο κύμα της πανδημίας στη χώρα μας.


Πηγή: ΕΝΤΥΠΗ LARISSANET



« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια