ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020

Δήμος Λαρισαιων: Αυτοψία Καλογιάννη σε έργα σε Γιάννουλη - Φαλάνη


Προχωρούν τα έργα των πεζοδρόμων στην Γιάννουλη

  • Αυτοψία Καλογιάννη και σε κτίρια του Αγροτικού Συνεταιρισμού Φαλάνης που πέρασαν στην ιδιοκτησία του Δήμου. 


Σε Γιάννουλη και Φαλάνη προκειμένου να διαπιστώσει την πορεία της εξέλιξης έργων και δράσεων, βρέθηκε ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, συνοδευόμενος από στελέχη της δημοτικής αρχής και υπηρεσιακούς παράγοντες. 


Στην Γιάννουλη, πραγματοποίησε αυτοψία στα «έργα βελτίωσης της κινητικότητας» που πραγματοποιούνται και αφορούν στις πεζοδρομήσεις των  παραδρόμων του κεντρικού δρόμου της Γιάννουλης.


Τα έργα εξελίσσονται με ικανοποιητικούς ρυθμούς, ενώ τονίζεται πως το συγκεκριμένο έργο έχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ/ΠΕΠ Θεσσαλίας με προυπολογισμό που προσεγγίζει το 1 εκατ. ευρώ. 


Στην Φαλάνη,  ο Απ. Καλογιάννης επισκέφθηκε ακίνητα του Αγροτικού Συνεταιρισμού Φαλάνης, τα οποία έχει εξαγοράσει ο Δήμος Λαρισαίων  και τα οποία θα αξιοποιηθούν για έργα και επενδύσεις.


Επίσης, βρέθηκε και στη νέα παιδική χαρά, όπου μαζί με τοπικούς με υπηρεσιακούς παράγοντες συζητήθηκε το θέμα της έγκαιρης πιστοποίησης τους, ενώ συναντήθηκε και με κατοίκους της περιοχής. 

[ads-post] 

Ο κ. Καλογιάννης στην επίσκεψή του συνοδεύονταν από την αντιδήμαρχο Δημοτικών Ενοτήτων Γιάννουλης, Κοιλάδας & Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Ρίτα Απρίλη, τους προέδρων των κοινοτήτων Γιάννουλης και Φαλάνης κ.κ. Γ. Δαβλέρη και Κ. Λυγούρα, στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών.



« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια