ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

Ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής της νέας γέφυρας στο ρέμα Πουρί στον Αγιόκαμπο


Ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής της νέας γέφυρας στη θέση «ρέμα Πουρί» στον Αγιόκαμπο του Δήμου Αγιάς. Μέχρι στιγμής στα παράλια του Δήμου Αγιάς έχουν ολοκληρωθεί και παραδοθεί σε χρήση η νέα γέφυρα στη θέση ρέμα Ηλεκτρολόγων και η νέα γέφυρα στη θέση ρέμα Πλατανιά. Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 3,3 εκατ. ευρώ και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Την πορεία των εργασιών επέβλεψε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Χρήστος Καλομπάτσιος από τον συνοδευόμενος εντεταλμένο σύμβουλο Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Θεσσαλίας Στέλιο Δημότσιο και τον Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Λάρισας Χρήστο Ντάγια.
[ads-post] 
«Ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής της τρίτης γέφυρας στα παράλια του Δήμου Αγιάς. Ήδη έχουμε ολοκληρώσει την κατασκευή δυο νέων γεφυρών στο ρέμα Ηλεκτρολόγων και στο ρέμα Πλατανιά καθώς και το δίκτυο σύνδεσης των γεφυρών» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. 

«Είναι ένα έργο συνεργασίας και συνέργειας με δημιουργικά αποτελέσματα. Τα έργα είναι τα μόνα που λένε την αλήθεια. Συντηρούμε και δημιουργούμε θέσεις εργασίας, ρίχνουμε χρήμα στην πραγματική τοπική οικονομία. Σε συνεργασία με το Δήμο Αγιάς και το Δήμαρχο Αντώνη Γκουντάρα αλλάζουμε τα παράλια της Λάρισας, βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής για κατοίκους και επισκέπτες» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.


« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια