ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

Προσφορά του εστιατορίου "Λοφίο" στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δ. Λαρισαίων


Σε μια ξεχωριστή πρωτοβουλία προχώρησε το εστιατόριο «ΛΟΦΙΟ» στη Λάρισα μετά τα έκτακτα μέτρα που έφερε ο κορονοϊός  προσφέροντας μερίδες φαγητού στους εξυπηρετούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου .

Οι ιδιοκτήτες του καταστήματος κκ Ζαχαρής Χρήστος και Τεκερλέκης Ανδρέας οι οποίοι προσέφεραν τις μερίδες τόνισαν ότι « αποφασίσαμε να μαγειρέψουμε για τους ανθρώπους του Κοινωνικού Παντοπωλείου  της πόλης μας.»

Από την πλευρά του Δήμου τους ευχαρίστησαν για την πρωτοβουλία αυτή, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Εκπαιδευτικών Δράσεων Σωτήρης Βούλγαρης, η Διευθύντρια Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας   Έφη Ζιώγα οι οποίοι  τόνισαν  ότι  «τέτοιες πράξεις ανθρωπιάς θα πρέπει να αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση  για φορείς και επιχειρήσεις».

 Επίσης παρευρέθηκαν  η Προϊσταμένη Κοινωνικών Δομών Βασιλική Δοβλατανιώτη,  ο Υπεύθυνος του Κοινωνικού  Παντοπωλείου Θοδωρής Γαντζούδης , και η Κοινωνική Λειτουργός Αντιγόνη Μπουχώρη .

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020.

[ads-post] 

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410255876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11 (εντός της στοάς).



« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια