ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού


Από την Περιφέρεια Θεσσαλίας - Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ με ισχύ από αύριο Τρίτη (20-10-2020) μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης (22-10-2020) με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές που πιθανώς να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.

Παρακαλούνται οι πολίτες όπως λάβουν υπόψη τους το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού για τον ασφαλή σχεδιασμό των μετακινήσεων και των δραστηριοτήτων τους. Παράλληλα, η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται καθημερινά για την εξέλιξη των έκτακτων καιρικών φαινομένων στα τακτικά δελτία καιρού της ΕΜΥ και στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.emy.gr.

Για πληροφορίες και ανακοινώσεις σχετικά με την επικρατούσα κατάσταση και την βατότητα του οδικού δικτύου λόγω εισροής πλημμυρικών υδάτων σε αυτό οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ. www.astynomia.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.civilprotection.gr.

Σε περιπτώσεις ανάγκης, οι πολίτες να επικοινωνούν με τις αρμόδιες Υπηρεσίες (Αστυνομία τηλ. 100 - Πυροσβεστική τηλ 199 -Αριθμός Επείγουσας Ανάγκης 112- ΕΚΑΒ 166)
[ads-post] 
Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ

Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού στην ανατολική και τη νότια Ελλάδα προβλέπεται από αύριο Τρίτη (20-10-2020) μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης (22-10-2020) με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές που πιθανώς να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

1. Από νωρίς το πρωί της Τρίτης (20-10-2020) η Κρήτη και πιθανώς πρόσκαιρα τα νότια τμήματα της Πελοποννήσου.

2. Από τη νύχτα της Τρίτης (20-10-2020) η Εύβοια και από τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (21-10-2020) οι δυτικές Κυκλάδες.

3. Εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από την Πέμπτη (22-10-2020) το πρωί στις βορειότερες περιοχές και από το απόγευμα στην Κρήτη.


« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια