ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

Αρνητικά τα τεστ COVID-19 σε δημοτικά σχολεία του Δήμου Φαρκαδόνας

 

Ευχάριστα ήταν τα νέα που ανακοινώθηκαν στον Δήμαρχο Φαρκαδόνας Σπυρίδων Αγναντή, για τα αποτελέσματα των τεστ COVID-19, στα οποία υποβλήθηκαν 40 μαθητές, μαθήτριες και εκπαιδευτικοί των Δημοτικών Σχολείων 1ου και 2ου Οιχαλίας και του Δημοτικού Σχολείου Πετρωτού.
 
Όπως ενημέρωσαν η συντονίστρια του ΕΟΔΥ στο Νομό Τρικάλων κυρία Δήμητρα Νάτσινα και ο διευθυντής της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κ. Χρήστος Τρικάλης, όλα τα τεστ ήταν αρνητικά.
 
Σε αναστολή λειτουργίας παραμένουν οι Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξεις του 2ου 6/θεσιου Δημοτικού Σχολείου Οιχαλίας, των Α΄, Γ΄, Δ΄ και Ε΄ τάξεων του 1ου 6/θεσιου Δημοτικού Σχολείου Οιχαλίας και το 4/θεσιο Δημοτικό σχολείο Πετρωτού, όπως ανακοινώθηκαν από την διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης για διάστημα 14 ημερών.
 
Θερμή παράκληση στους γονείς των μαθητών-τριών που οι τάξεις τους είναι σε αναστολή , να εφαρμόσουν τις οδηγίες που τους δόθηκαν από τους αρμόδιους.
[ads-post] 
Συνεχίζουμε όλοι μας  να τηρούμε τα μέτρα υγιεινής και προστασίας για την αποφυγή διάδοσης του κορονοϊού.
 
Ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στα καθήκοντά του, στον εκπαιδευτικό  ο οποίος βρέθηκε θετικός στον COVID-19 και απ΄ότι πληροφορούμαστε είναι καλά στην υγεία του.


« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια