ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020

Προσφορά από το 10ο Γυμνάσιο Λάρισας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λαρισαίων


Τρόφιμα συγκέντρωσαν  και προσέφεραν οι μαθητές , εκπαιδευτικοί και γονείς  του 10ου Γυμνασίου Λάρισας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων .

Τα τρόφιμα παρέδωσε  η ομάδα αλληλεγγύης του 10ου Γυμνασίου η οποία κάθε χρόνο διοργανώνει δράσεις αλληλεγγύης για τους συμπολίτες που έχουν ανάγκη,  ενώ τα παρέλαβαν τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου οι οποίοι ευχαρίστησαν για την προσφορά τους. 

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.

[ads-post] 

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410255876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11 (εντός της στοάς).



« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια