ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020

Επιμελητήριο Λαρισας: Πρόσκληση για B2B συναντήσεις Ελλάδας- Αυστρίας, Τρίτη 24/11/2020 στο ΕΒΕΑ


Από το Επιμελητήριο Λάρισας ανακοινώνεται ότι:

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών σε συνεργασία με την ADVANTAGE AUSTRIA - το Εμπορικό Τμήμα της Αυστριακής Πρεσβείας στην Αθήνα, θα υποδεχθεί την Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 9:00 π.μ., Επιχειρηματική Αποστολή από την Αυστρία, στο ΕΒΕΑ (Ακαδημίας 7, 6ος όροφος), όπου θα διεξαχθούν B2B meetings.

Λόγω των συνθηκών εξαιτίας του Covid-19, δεν θα πραγματοποιηθεί Forum και ομιλίες, παρά μόνο στοχευμένα B2B meetings μεταξύ των Ελλήνων και Αυστριακών επιχειρηματιών. Σημειώνεται ότι οι συναντήσεις θα διεξαχθούν σε δύο ομάδες, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα  μέτρα προστασίας. 

Η εν λόγω Αντιπροσωπεία αποτελείται από 9 αυστριακές επιχειρήσεις, οι οποίες δραστηριοποιούνται στους εξής κλάδους: τρόφιμα, ενδύματα, δομικά υλικά, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, υπηρεσίες νοσηλείας και φροντίδας ηλικιωμένων, υπηρεσίες τουριστικού marketing, εμπόριο επαγγελματικών πλυντηρίων πιάτων και συστημάτων υγιεινής Ho.Re.Ca. Για την αναλυτική λίστα των εν λόγω επιχειρήσεων μπορείτε να ενημερωθείτε από το σύνδεσμο στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Λάρισας. 

Παρακαλείσθε, εφόσον ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στα B2B meetings, όπως συμπληρώσετε το Δελτίο Συμμετοχής από το σύνδεσμο στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Λάρισας. 

[ads-post] 

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλ: 210 3382342, 210 3382466 - Τμήμα Διεθνών Σχέσεων του ΕΒΕΑ.« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια