ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020

Έναρξη περιόδου διενέργειας και κοινοποίησης ετήσιας απογραφής ζωικού κεφαλαίου εκμεταλλεύσεων αιγοπροβάτων και χοίρων


Καταχώρηση δεδομένων στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ – Κτηνιατρικής) του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος διενεργείται η ετήσια απογραφή του ζωικού κεφαλαίου των εκμεταλλεύσεων αιγοπροβάτων και χοίρων. Η εν λόγω υποχρέωση αφορά όλους τους αιγοπροβατοτρόφους και χοιροτρόφους, που δεν έχουν υποβάλει αίτηση διακοπής της λειτουργίας της εκμετάλλευσής τους, συμπεριλαμβανομένων κι αυτών που μπορεί συγκυριακά ή μη να κατέχουν μηδενικό ζωικό κεφάλαιο, κατά την περίοδο της ετήσιας απογραφής. Η απογραφή διενεργείται στα αιγοπρόβατα από 1η Νοεμβρίου έως και τη 15η Δεκεμβρίου. Στους χοίρους, η απογραφή διενεργείται από 1η έως και τη 31η Δεκεμβρίου.
[ads-post] 
Επειδή είναι γεγονός ότι οι Κτηνιατρικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας είναι υποστελεχωμένες και στα πλαίσια των μέτρων για την αντιμετώπιση της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωναϊού, παρακαλούμε όπως πραγματοποιηθεί η διενέργεια της καταχώρησης των παραπάνω αναγραφόμενων στοιχείων του ζωικού κεφαλαίου των κτηνοτρόφων καθώς και των γεννήσεων των βοοειδών, από τούδε και στο εξής, αποκλειστικά μέσω των ψηφιακών υπηρεσιών του ΥΠΑΑΤ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://e-services.minagric.gr, ακολουθώντας τις οδηγίες που είναι αναρτημένες εκεί. Για κάθε περαιτέρω ενημέρωση οι κτηνοτρόφοι μπορούν να επικοινωνούν με την Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφέρειας ή με τις Υποδιευθύνσεις Κτηνιατρικής των Περιφερειακών Ενοτήτων.


« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια