ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2020

Κορωνοϊός - Λάρισα: Πέθανε ο ασθενής που δεν ήθελε να διασωληνωθεί - Η συγκίνηση του διευθυντή της ΜΕΘ του ΓΝΛ


Εκτεταμένη είναι η διασπορά του κορωνοϊού στη Θεσσαλία, ωστόσο αισιόδοξο είναι το γεγονός ότι ο δείκτης μεταδοτικότητας φαίνεται να έχει μειωθεί από 2 σε 1,04, όπως ανέφερε στον ΑΝΤ1, ο Διευθυντής της ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου της Λάρισας, έπειτα από ενημέρωση που είχαν επικεφαλής κλινικών και νοσοκομείων της περιοχής από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό.

Ο Διευθυντής της ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου της Λάρισας, Απόστολος Κομνός, μιλώντας στους "Πρωινούς Τύπους", είπε ότι ευελπιστεί να υπάρξει από την σημερινή εφημερία του θεραπευτηρίου και έπειτα μείωση των ασθενών και της πίεσης στο σύστημα υγείας της περιοχής. Παράλληλα, αναφέρθηκε στις ανθρώπινες στιγμές του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού με τους ασθενείς με κορονοϊό, οι οποίοι νοσηλεύονται απομονωμένοι και δίχως να μπορούν να δεχθούν επισκέψεις, λέγοντας ότι σε όσους είναι σε καλή κατάσταση έχει επιτραπεί να έχουν μαζί τους κινητό τηλέφωνο, ώστε να επικοινωνούν με οικεία τους πρόσωπα.

[ads-post] 

Όπως αποκάλυψε ο κ. Κομνός, ένας ηλικιωμένος ασθενής ο οποίος είχε αρνηθεί πεισματικά – για προσωπικούς του λόγους - να διασωληνωθεί, δυστυχώς τα ξημερώματα του Σαββάτου άφησε την τελευταία του πνοή από επιπλοκές του κορονοϊού. Μάλιστα, εμφανώς συγκινημένος, σημείωσε ότι ο ασθενής είχε λίγες ώρες πριν εκπνεύσει, την ευκαιρία να συνομιλήσει μέσω βιντεοκλήσης με τα αγαπημένα του πρόσωπα για τελευταία φορά.« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Viral by #MyWonderWall