ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020

Σε απολύμανση του ΓΕΛ και του Κέντρου Υγείας προχώρησε ο Δήμος Τυρνάβου

 

Γιάννης Κόκουρας: Μόνο να ακολουθήσουμε τα μέτρα που προτείνουν οι ειδικοί, 
θα περιορίσουμε τον κορονοιό

Άμεση ήταν η παρέμβαση της Δημοτικής Αρχής Τυρνάβου στο Γενικό Λύκειο της πόλης, καθώς μετά την εμφάνιση κρούσματος κορονοιού σε μαθητή του σχολείου, προχώρησε σήμερα Κυριακή σε απολύμανση όλων των χώρων, ακολουθώντας πιστά τα υγειονομικά πρωτόκολλα των ειδικών.


Παρουσία του Δημάρχου Τυρνάβου Γιάννη Κόκουρα πραγματοποιήθηκε η απολύμανση του σχολικού κτιρίου, έτσι ώστε αύριο Δευτέρα η προσέλευση των μαθητών να γίνει υπό ασφαλείς συνθήκες.

Για προληπτικούς λόγους, στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε ανάλογη απολύμανση και στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου, ενώ τη διαδικασία επόπτευσαν ο Δήμαρχος Γιάννης Κόκουρας και ο Διευθυντής του ΚΥ Γιάννης Αντωνόπουλος. Η απολύμανση έγινε στο ΤΕΠ και στο κοντέινερ που έχει διαθέσει η δημοτική αρχή, ως σημείο υποδοχής των ασθενών.
[ads-post] 
Γιάννης Κόκουρας
«Η Δημοτική Αρχή Τυρνάβου παρακολουθεί στενά, με υπευθυνότητα και ψυχραιμία τις εξελίξεις στο μέτωπο του δεύτερου κύματος της πανδημίας και παρεμβαίνει, όπου χρειάζεται, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των επιστημόνων. Δυστυχώς κρούσμα κορονοιού σημειώθηκε και στην πόλη μας και πιο συγκεκριμένα στο Γενικό Λύκειο γι΄αυτό προχωρήσαμε σε απολύμανση του χώρου, ενώ για προληπτικούς λόγους ανάλογα πράξαμε και στο Κέντρο Υγείας. Μόνο αν ακολουθήσουμε τις οδηγίες των ειδικών θα μπορέσουμε να περιορίσουμε την πανδημία. Το κάναμε με επιτυχία την Άνοιξη, μπορούμε και πρέπει να το επαναλάβουμε και τώρα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας.

Τηλεφωνικά ή μέσω email η εξυπηρέτηση πολιτών 
Στο πλαίσιο λήψης και εφαρμογής μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας και την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, η δημοτική αρχή Τυρνάβου γνωστοποιεί ότι όλοι οι πολίτες θα εξυπηρετούνται στο Δήμο Τυρνάβου μόνο τηλεφωνικά (2492350100) και μέσω email, στο dimos@tirnavos.gr. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, όταν δεν είναι εφικτή η εξ αποστάσεως εξυπηρέτηση, η επίσκεψη γίνεται μόνο κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού.  «Δεν ερχόμαστε άσκοπα ή αυτοβούλως στο Δημαρχείο. Μένουμε ασφαλείς. Προστατεύουμε τον εαυτό μας, τους οικείους μας, τους συνδημότες μας» καταλήγει η ανακοίνωση.


« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια