ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

Οι Θεσσαλοί κτηνοτρόφοι συγχαίρουν το νέο πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ


Η Ομοσπονδία Κτηνοτροφικών συλλόγων και κτηνοτρόφων περιφέρειας Θεσσαλίας σε συγχαρητήρια επιστολή της προς το νέο πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ αναφέρει τα εξής:

"Πρόεδρε με την παρούσα επιστολή ο Πρόεδρος και το Διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας κτηνοτροφικών συλλόγων & κτηνοτρόφων περιφέρειας Θεσσαλίας σας συγχαίρουμε για την ανάληψη των καθηκόντων σας στον ΟΠΕΚΕΠΕ. Αναλαμβάνετε έναν κρίσιμο οργανισμό για την στήριξη του κτηνοτροφικού κλάδου.

Είμαστε στην διάθεσή σας για να μπορέσουμε μαζί να λύσουμε τα προβλήματα των κτηνοτρόφων που αφορούν τον ΟΠΕΚΕΠΕ αλλά και να συνδιαμορφώσουμε μαζί με το  Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης την ανάπτυξη της ελληνικής αιγοπροβατοτροφίας μέσω της νέας ΚΑΠ που βρίσκεται στον τελικό σχεδιασμό.

Ένα από τα μεγαλύτερα θέματα των κτηνοτρόφων είναι οι επιλέξιμες εκτάσεις και οι τεχνικές λύσεις που δίνονταν τα τελευταία χρόνια.
[ads-post] 
Θεωρούμε ότι η μεγαλύτερη πρόκληση της θητείας σας θα είναι η επίλυση του γρίφου των επιλέξιμων εκτάσεων σε συνεργασία με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τις Περιφέρειες της χώρας.

Είμαστε βέβαιοι ότι με καλή συνεργασία θα καταφέρουμε να λύσουμε τα προβλήματα του κτηνοτροφικού κλάδου."


« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια