ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020

Την συνδρομή του Δημάρχου Τυρνάβου Γιάννη Κόκουρα ζήτησαν Πρόεδροι Συλλόγων παράλιων περιοχών για το ιδιοκτησιακό


Σε πολύ θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Δημάρχου Τυρνάβου Γιάννη Κόκουρα με τους Προέδρους των Συλλόγων της Αλεξανδρινής Ηλία Κίτσο, Μεσαγγάλων Γιώργο Γελαδάρη και Κουλούρας Γαρουφαλιάς Μπακόλα. Όπως είναι γνωστό, ένας μεγάλος αριθμός κατοίκων του Τυρνάβου κατέχουν σπίτια και οικόπεδα στις παραπάνω περιοχές και οι εκπρόσωποι των συλλόγων ζήτησαν τη συνδρομή του Δημάρχου, ώστε να επιταχυνθεί ο ρυθμός απόδοσης τίτλων ιδιοκτησίας και η ρύθμιση των εκπρόθεσμων αιτήσεων, ώστε να τελειώσουν επιτέλους τα πολεοδομικά προβλήματα των περιοχών.
[ads-post] 
Ο Δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας τόνισε «την ανάγκη επίλυσης του ιδιοκτησιακού καθεστώτος και των διαφόρων που υπάρχουν με το ελληνικό δημόσιο» και εξέφρασε την ελπίδα «η λύση που θα δοθεί να είναι δίκαιη και για τους εναπομείναντες που προσδοκούν στην απόκτηση των τίτλων ιδιοκτησίας, στα ίδια μέτρα και σταθμά με όσους ήδη τους έχουν αποκτήσει. Το αίτημα των εκπροσώπων των τριών συλλόγων -που δέχτηκα στο γραφείο μου- είναι δίκαιο και όλοι όσοι διαθέτουν εξοχικές κατοικίες, θα πρέπει να αποκτήσουν τίτλους ιδιοκτησίας».

Από την πλευρά τους, οι Πρόεδροι των Συλλόγων με κοινή δήλωσή τους αναφέρουν τα εξής: 

«Η νομοθεσία και η εφαρμογή των νόμων, μας καλύπτουν απόλυτα και η συνέχεια απόδοσης των τίτλων είναι αυτονόητη και αναμενόμενη. Αν χρειαστεί θα προσφύγουμε στον εισαγγελέα άμεσα, για να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας και να παραμεριστούν τυχόν εμπόδια. Περιμέναμε 25 χρόνια, κάποιοι πήραν τίτλους ιδιοκτησίας, κάποιοι άλλοι περιμένουν ακόμη. Δεν ανήκουμε στις κατηγορίες των ανταλλάξιμων, ούτε στα διακατεχόμενα. Σκοπεύουμε να αντιδράσουμε δυναμικά σε οποιαδήποτε δυσμενέστερη μεταβολή. Η υπομονή μας τελειώνει. Αφού με το καινούργιο νομικό πλαίσιο και τον ίδιο νόμο προχώρησε και ολοκληρώθηκε η διαδικασία στα Μεσάγγαλα, στο Καστρί Λουτρό, στο Στόμιο και εσχάτως στην Αλεξανδρινή με δεκάδες τίτλους, έτσι θα πρέπει να ολοκληρωθεί και στις υπόλοιπες παράλιες περιοχές».


« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια