ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

Κρούσμα κορωνοϊού στο Γενικό Λύκειο Συκουρίου - Επιβαρυμένη η περιοχή τις τελευταίες μέρες


Αρκετά φαίνεται να είναι τα κρούσματα κορωνοϊού στο Συκούριο του Δήμου Τεμπών, καθώς την τελευταία εβδομάδα, πολλά άτομα νεαρής, κυρίως ηλικίας, έχουν προσβληθεί από τον ιό.

Σήμερα μάλιστα, η Β’ Τάξη του Γενικού Λυκείου Συκουρίου ανέστειλε την λειτουργία της, καθώς μια μαθήτρια βρέθηκε θετική.

[ads-post] 

Από τον Δήμο Τεμπών ανακοινώθηκαν τα παρακάτω:

Από το Δήμο Τεμπών ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με ενημέρωση του Διευθυντού του Λυκείου Συκουρίου, θα παραμείνει κλειστή από σήμερα Δευτέρα 2 Νοεμβρίου και έως την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου η Β΄ Τάξη Λυκείου Συκουρίου, λόγω εντοπισμού κρούσματος κορωνοϊού στο τμήμα αυτό.

Παρακαλούνται τα παιδιά να παραμείνουν σε κατ’ οίκον περιορισμό, οι γονείς των μαθητών να παρακολουθούν την πορεία της υγείας τους και να μην επιτρέπουν τη συμμετοχή τους σε άλλες δραστηριότητες κατά το κρίσιμο αυτό διάστημα. Τα μαθήματα τις ημέρες που το τμήμα είναι κλειστό, θα πραγματοποιούνται διαδικτυακά.

Ο Δήμος Τεμπών παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα ενημερώνει διαρκώς για τη λειτουργία των σχολικών μονάδων και των υπολοίπων δημοτικών εγκαταστάσεων με ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα του Δήμου www.dimostempon.gr.


Πηγη: ilarissa.gr



« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια