ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2020

«Drive through testing» για τον κορωνοιό από κλιμάκια του ΕΟΔΥ στη Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης στη Λάρισα


Οι Κινητές Μονάδες ΚΟΜΥ Ειδικού Σκοπού του ΕΟΔΥ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Λαρισαιών στο πλαίσιο των δράσεων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοιού, πρόκειται να πραγματοποιήσουν δωρεάν μαζικό δειγματοληπτικό έλεγχο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid 19 (rapid tests) μέσω της δράσης «Drive through testing». 

Τα συνεργεία του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται για το σκοπό αυτό, την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου από ώρα 10 π.μ. έως 4 μ.μ. στη Σκεπαστή Αγορά της Νέαπολης στη Λάρισα. Μέσω της συγκεκριμένης δράσης δίνεται η δυνατότητα στους πολίτες να δίνουν δείγμα, άμεσα, χωρίς να εξέλθουν από το όχημά τους και να δημιουργείται συνοστισμός, καθώς δεν υπάρχει καθυστέρηση και αναμονή, με τον χρόνο εξυπηρέτησης να μην υπερβαίνει τα 5 λεπτά. Οι πολίτες που θα προσέρχονται με το ιδιωτικό τους όχημα θα πρέπει να τηρούν τις οδηγίες που προβλέπονται σχετικά με τη μετακίνησή τους.
[ads-post] 
«Σε συνεργασία με τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ και τις Κινητές Μονάδες ΚΟΜΥ υλοποιούμε ακόμα μια δράση για την αποτύπωση και τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοιού στην κοινότητα» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.


« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Viral by #MyWonderWall