ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020

Ανοιχτή κόντρα της Μέγκι Ντρίο με την Ιωάννα Τούνη: «Με απειλεί το gang σου στην Θεσσαλονίκη»


Beef της Ιωάννας Τούνη με την Μέγκι Ντρίο που καταγγέλλει οτι δέχεται απειλές από το... gang της γνωστής influencer στην Θεσσαλονίκη.

Όλα τα είχαμε στα 2020, το beef της Ιωάννας Τούνη με την Μέγκιο Ντρίο μας έλειπε και το είδαμε να γίνεται.

Αφορμή για αυτή την γιγαντιαία κόντρα που ενδεχομένως να πάρει, τεράστιες... διαστάσεις, αποτέλεσαν τα σχόλια που έκανε η πρώτη για την Σάσα Σταμάτη για την συνέντευξή της με τα ατάκα για τους «τεμπέληδες των 800 ευρώ».

Η Μέγκι Ντρίο πήρε το μέρος της δημοσιογράφου, λέγοντας: 

«Είδα μερικά stories από την Ιωάννα Τούνη που βρίζει και κράζει πολύ άσχημα τη Σάσα Σταμάτη, η οποία είναι μία δημοσιογράφος που προσωπικά με έχει βοηθήσει πάρα πολύ για να δίνω συνεντεύξεις και ό,τι έχω πει στις συνεντεύξεις έτσι έχει γραφτεί. Οπότε, θεωρώ ότι πρέπει να μην είμαστε αχάριστες, να ελέγχουμε τα νεύρα μας και τις καταστάσεις. Θεωρώ ότι είναι άδικα τα stories της Ιωάννας Τούνη προσωπικά».
[ads-post] 
Στη συνέχεια όμως επανήλθε με νέο story καταγγέλλοντας επιθέσεις από το... gang, όπως χαρακτηριστικά είπε της Ιωάννας Τούνη: 

«Αυτό το στόρι ανεβαίνει και είναι η τελευταία φορά που θα ασχοληθώ με το πρόσωπο αυτό. Είναι η απάντησή μου στις δηλώσεις της Ιωάννας Τούνη. Λοιπόν γλυκιά μου Ιωάννα, δε με ξέρεις, απειλές όμως και απειλητικά μηνύματα με το gang σου στη Θεσσαλονίκη ξέρεις να μου στείλεις. Θα σου έδινα μια συμβουλή, έτσι όπως κάνεις σοβαρές δηλώσεις καλό θα είναι να μου απαντάς η ίδια και όχι να μου στέλνεις απειλητικά μηνύματα μέσα από το gang σου στη Θεσσαλονίκη.

Πέρα από αυτό όμως κάτι άλλο που επίσης ήθελα να σου πω είναι ότι αφού δε με ξέρεις γκούγκλαρε με λίγο και κακό δεν είναι να μη με ξέρεις, κακό είναι να μην έχεις ήθος και τρόπους».


Πηγη: gazzetta.gr


« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια