ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020

Η Iωάννα Τούνη μας "κουνάει το δάχτυλο": «Οι τεμπέληδες Έλληνες χαίρονται με το επίδομα των 800 Ευρώ»


Συνέντευξη στην εφημερίδα «On time» και τη Σάσα Σταμάτη παραχώρησε η Ιωάννα Τούνη, καταφέρνοντας ξανά να απασχολήσει τα Μέσα για αρvητικό λόγο.

Η γνωστή περσόνα, μιλώντας για την οικονομική κατάσταση της χώρας και ιδιαίτερα της Θεσσαλονίκης -όπου η ίδια ζει και εργάζεται- εν μέσω πανδημίας προχώρησε σε μία αστοχότατη δήλωση η οποία ήταν απολύτως λογικό να προκαλέσει αντιδράσεις.

Στο στόχαστρό της βρέθηκαν οι πολίτες που θα πάρουν από το κράτος το επίδομα των 800 ευρώ λόγω της αναστολής εργασίας τους, τους οποίους χαρακτήρισε «τεμπέληδες».
[ads-post] 
«Η Θεσσαλονίκη περνάει πολύ δύσκολα, η οικονομία πάει χάλια. Η οικονομία κλαίει. Έχω φίλους που έχουν εστίαση, εγώ έχω ρούχα, όλα πηγαίνουν κατά διαόλου. Τα 800 ευρώ είναι αστεία για τις επιχειρήσεις. Οι τεμπέληδες χαίρονται προφανώς τώρα που τα παίρνουν», είπε και συνέχισε αποκαλύπτοντας πως και η ίδια νόσησε από κορωνοϊό το περασμένο καλοκαίρι, παρά το γεγονός πως τότε δήλωνε πως μπήκε οικειοθελώς σε καραντίνα για προληπτικούς λόγους, καθώς είχαν βρεθεί θετικοί στον ιό κάποιοι φίλοι της.

«Η Θεσσαλονίκη είναι μια παράνοια με όλο αυτό που συμβαίνει. Μια μιζέρια. Εγώ έχω περάσει Covid και έχω κάνει τεστ αντισωμάτων. Δεν πρόκειται να ξανακολλήσω για τους επόμενους 7 μήνες. Ήμουν δυο εβδομάδες καραντίνα τον 15Αύγουστο», δήλωσε.


Πηγη: protigrammi.gr


« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια