ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020

Χριστουγεννιάτικες Ευχές και Δώρα από τον Θανάση Νασιακόπουλο


Χριστουγεννιάτικα δώρα μοίρασε ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος στους υπαλλήλους του Δήμου, τους οποίους ευχαρίστησε για την άριστη συνεργασία που είχαν μαζί του καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς που φεύγει, σε λίγες μέρες.

[ads-post] 

Παράλληλα ο δήμαρχος έστειλε τις ευχές του στους δημότες του Δήμου Κιλελέρ τονίζοντας:

«Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες, εγώ προσωπικά αλλά και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας ευχόμαστε σε όλες και όλους σας αυτές τις γιορτές, που λόγω της πανδημίας είναι διαφορετικές,  μαζί με την γέννηση του Χριστού και την έλευση του νέου έτους να ξαναγεννηθεί η ελπίδα στον τόπο μας και στις καρδιές μας. Οφείλουμε να αφήσουμε το πνεύμα των Χριστουγέννων να φέρει την ευτυχία και να προσφέρει τα δώρα της γενναιοδωρίας σε εκείνους που είναι έτοιμοι να τα αποδεχτούν.

Αυτές τις δύσκολες μέρες, για μια ακόμη φορά, επιβάλλεται  να στηριχθούμε στην αγάπη και στο ήθος που μας χαρακτηρίζει ως κοινωνία. Να ενστερνιστούμε τα πραγματικά μηνύματα των Χριστουγέννων, αυτά της ειρήνης, της αλληλοβοήθειας, του αλληλοσεβασμού και της αισιοδοξίας. Να προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο για εμάς τους ίδιους, για τους συνανθρώπους μας, για το Δήμο μας.

Να αλλάξουμε στάση ζωής και να αποκτήσουμε εξωστρέφεια. Να δείξουμε στοργή, αγάπη και συμπόνια στους γύρω μας. Να μην υποκύψουμε στους πειρασμούς της καθημερινότητας. Να γίνουμε πραγματικοί άνθρωποι - ὠς χαρίεν ἔστʹ ἄνθρωπος, ὅταν ἄνθρωπος ᾗ - να βάλουμε το χαμόγελο στα πρόσωπά μας και να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας για τις μελλοντικές γενιές».



« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια