ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020

ΠΑΕ ΑΕΛ: "Ουδεμία σκιά γύρω από τη μεταγραφή του Κρίστινσον"


Σε ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ αναφέρονται τα εξής:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ πληροφορήθηκε σήμερα από site ότι δήθεν διεξάγεται έρευνα από τη FIFA για τη μεταγραφή του πρώην διεθνούς ποδοσφαιριστού μας, Ogmundur Kristinsson, στον Ολυμπιακό.

Ορισμένα sites μάλιστα έγραφαν ότι η FIFA ερευνά σκιές στη μεταγραφή του Kristinsson στον Ολυμπιακό, αφήνοντας σαφή υπονοούμενα ότι κάτι πονηρό συμβαίνει.

Η διαρροή της ψευδούς, από την αρχή έως το τέλος, ειδήσεως προέρχεται από υπαλλήλους της ΕΠΟ, οι οποίοι είναι υποχείρια και ενεργούν για όλο αυτό το βρώμικο παρασκήνιο που δηλητηριάζει καθημερινά το ποδόσφαιρο μας από το 1996.

Η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική και ουδεμία σχέση έχει με όσα διέρρευσαν οι υπάλληλοι της ΕΠΟ και αμέσως αναδημοσίευσαν διασπείροντας υποψίες σκόπιμα τα sites την ψευδή είδηση, με σκοπό μόνο και μόνο να αποπροσανατολίσουν τους Έλληνες οπαδούς του ποδοσφαίρου από τα όσα θλιβερά συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες και για τα οποία έχει ήδη επιληφθεί η Εισαγγελία Θεσσαλονίκης.

Ουδεμία σκιά διερευνάται στη μεταγραφή του Kristinsson, αλλά το μόνο το οποίο συμβαίνει είναι ότι η ποδοσφαιρική ομάδα της Ισλανδίας, από την οποία ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα ο επίλεκτος πρώην ποδοσφαιριστής μας, είναι μέσα από αλληλογραφία με τη FIFA για να διευκρινιστεί το ακριβές ποσό της μεταγραφής, ώστε να διεκδικήσει τροφεία που κατά την άποψη της ομάδας αυτής πρέπει να της καταβληθούν.

Η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ ΑΕΛ θα στραφεί δικαστικά κατά των υπαλλήλων της ΕΠΟ και της ίδιας της Ομοσπονδίας για αυτήν την «ύποπτη και ψευδή διαρροή», αλλά και σε όσα ΜΜΕ την αναπαρήγαγαν και δεν ζητήσουν άμεσα συγγνώμη.
[ads-post] 
Με αυτήν την ανακοίνωση μας θέλουμε να δηλώσουμε προς όλους ότι τόσο η σημερινή ΠΑΕ ΑΕΛ αλλά και η ιδιοκτησία της και η διοίκηση της, είναι η καθαρότερη ποδοσφαιρική εταιρία στην Ελλάδα, αυτού του είδους οι συμπεριφορές, ούτε μας πτοούν, ούτε μα αποπροσανατολίζουν και κάθε μέρα θα γινόμαστε δυνατότεροι και ανταγωνιστικότεροι σε όλους τους τομείς, με πρώτο τομέα τη δημιουργία μιας ποδοσφαιρικής ομάδας που θα νικάει τους αντιπάλους της μέσα στα γήπεδα και όχι στα ύποπτα υπόγεια της βρωμιάς τους.

Οι 41 κίτρινες κάρτες έναντι των 22 της Λαμίας και των 16 του Παναιτωλικού, μόνο με ένα τρόπο αντιμετωπίζονται, με μεταγραφές ισάξιων και καλύτερων ποδοσφαιριστών, ώστε ό,τι και να κάνει το βρώμικο παρασκήνιο να μη δημιουργείται κανένα πρόβλημα στην ομάδα μας και στις επιλογές του προπονητού μας."


« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια