ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020

Προσφορά από τη "MANELUNA" στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λαρισαίων


Σημαντική ποσότητα τροφίμων  συγκέντρωσαν εκπαιδευτικοί γονείς  και μαθητές της Ακαδημίας Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης  «MANELUNA KINDER ACADEMY» για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Τα τρόφιμα παρέδωσαν οι ιδιοκτήτριες της Ακαδημίας κ.κ. Παπανικολάου Αναστασία και  Παπανικολάου Εμμανουέλα στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου οι οποίες μας ενημέρωσαν ότι τα  είδη τα συγκέντρωσαν με χαρά και αγάπη για το συνάνθρωπο με τη  βοήθεια μαθητών και γονέων .

Στην παραλαβή των προϊόντων παρευρέθηκε  ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Εκπαιδευτικών Δράσεων κος Σωτήρης Βούλγαρης ο οποίος τόνισε ότι έγινε μια σημαντική πρωτοβουλία από την πλευρά τους καθώς  φέτος ήτανε και μια ιδιαίτερη χρονιά λόγω της δύσκολης κατάστασης που ζούμε με την πανδημία του κορωνοϊού. Επίσης τον παρόν έδωσε και η Διευθύντρια Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας κα Έφη Ζιώγα η οποία τις ευχαρίστησε για την προσφορά.  

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020.
[ads-post] 
Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410255876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11 (εντός της στοάς).



« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια