ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021

Προσφορά στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Λαρισαίων από τους δικηγόρους της Λάρισας


  • Με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του Λογαριασμού Ενίσχυσης και Αλληλοβοήθειας Δικηγόρων Πρωτοδικείου Λάρισας)

Το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Λαρισαίων ενίσχυσαν με σημαντική προσότητα φαρμάκων τα μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου Λ. Ε. Α. Δ. Π. Λ. (Λογαριασμός Ενίσχυσης και Αλληλοβοήθειας Δικηγόρων Πρωτοδικείου Λάρισας).

Ο Πρόεδρος, κος. Αναστάσιος Παν. Παπαβασιλείου επισκέφτηκε το Κοινωνικό Φαρμακείο και παρέδωσε σημαντική ποσότητα φαρμάκων εκ μέρους όλου του Σωματείου στην Κοινωνική Λειτουργό και Υπεύθυνη της Κοινωνικής Δομής, κα. Ευγενία Κυρίτση.


Ο Πρόεδρος του Σωματείου, κος. Αν. Παπαβασιλείου υπογράμμισε ότι: «Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Λ. Ε. Α. Δ. Π. Λ. στα πλαίσια των κοινωνικών παρεμβάσεων αποφασίσαμε να συνεχίσουμε τη συνδρομή μας στο Κοινωνικό Φαρμακείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων, τις οποίες στηρίζει». Τόνισε δε, ότι τέτοιου είδους πρωτοβουλίες είναι αναγκαίες εν’ όψει των εορτών των Χριστουγέννων σε επίπεδο προσφοράς.

Στην επίσκεψη παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, κος. Σωτήρης Βούλγαρης και η Διευθύντρια Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας, κα. Ευθυμία Ζιώγα.


Το Κοινωνικό Φαρμακείο ανήκει στο έργο «ΔΟΜΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ» και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) στο πλαίσιο του Περιφερειακού Ευρωπαϊκού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργούν προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού και κυρίως, αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας. 

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνούν με το Κοινωνικό Φαρμακείο στο τηλ:2410- 626123, 23ης Οκτωβρίου & Ηρώων Πολυτεχνείου και με τον Συμβουλευτικό Σταθμό του Δήμου Λαρισαίων στο τηλ. 2410-680243.



« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια