ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

Ορίζεται εκ νέου το ματς της ΑΕΛ με τη Λαμία


Ο αθλητικός δικαστής της Σούπερ Λίγκας αποφάσισε να επανοριστεί ο αγώνας Λαμία–ΑΕΛ της 21ης αγωνιστικής.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ είχε κάνει δεκτή την έφεση της ΠΑΕ ΑΕΛ κατά της απόφασης της Επιτροπής Ιδιότητας και Μετεγγραφών της Ομοσπονδίας, που είχε ανακαλέσει τα δελτία των ποδοσφαιριστών που αποκτήθηκαν από τους «βυσσινί» τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Η απόφαση είχε ανακοινωθεί μερικές ώρες πριν ξεκινήσει ο αγώνας πρωταθλήματος Λαμία-ΑΕΛ στη Λαμία, ο οποίος τελικώς δεν διεξήχθη λόγω του θέματος που είχε προκύψει με τα δελτία των Θεσσαλών.

Η ΑΕΛ μετά την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου ζήτησε την Τρίτη 23/2 με υπόμνημα, την απαλλαγή της και τον επανορισμό του αγώνα, αίτημα που έγινε δεκτό.


Πηγη: naftemporiki.gr

« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια