Η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας «εκφράζει τα δημόσια συγχαρητήρια στα περιπολικά νυχτερινής βάρδιας (22:00-06:00) της 15-16/2/2021 και συγκεκριμένα στο όχημα του Α.Τ. Λάρισας (42-32) με πλήρωμα τον Ανθυπαστυνομο Λ. Αντ. και τον Αρχιφύλακα Μ. Αντ., οι οποίοι με την ουσιαστική συμβολή του οχήματος του Τ.Α.Δ. Λάρισας (Α 1-1) με πλήρωμα τον Αρχιφύλακα Μ. Άγγ. και τον Υπαρχιφύλακα Μ. Αθ., καθώς και του οχήματος του Α.Τ. Κιλελέρ (42-70) με πλήρωμα τους Υπαρχιφύλακες Σ. Κων. και Τ. Γεω., έσπευσαν άμεσα σε διαμέρισμα 4ου ορόφου, επί της οδού Βαλτετσίου στη Λάρισα, στο οποίο είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά.
Εκεί κατάφεραν και απεγκλώβισαν από το φλεγόμενο διαμέρισμα ζευγάρι ηλικιωμένων, με τον ένα εξ αυτού καθηλωμένο σε αναπηρικό καροτσάκι.
Τα «ευχαριστώ» και τα «συγχαρητήρια», συγγενών και γειτόνων, είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή και ικανοποίηση για τους συναδέλφους μας, που για ακόμη μια φορά απέδειξαν περίτρανα την υψηλή αίσθηση του καθήκοντος που τους διακατέχει!!!».
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου