ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

Στήριξη στους Σεισμόπληκτους του Δήμου Φαρκαδόνας από τον Σύλλογο Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης



Εκπρόσωποι του ΔΣ του συλλόγου Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, επισκέφθηκαν την Δευτέρα 22/3/21 το Δημαρχείο Φαρκαδόνας και είχαν συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Σπυρίδωνα Αγναντή και τους Αντιδημάρχους κ.κ. Ευάγγελο Κοσμά και Ιωάννη Γεωργολόπουλο.
 
Η πρόεδρος κυρία Σοφία Βενέτη, η αντιπρόεδρος κυρία Μαρία Ευαγγελοπούλου και το μέλος κυρία Μαρίζα Παπαθεοδώρου, μετέφεραν είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους κατοίκους του Δήμου τα οποία συγκέντρωσαν οι συνάδελφοί τους της περιφερειακής ενότητας Ξάνθης, ενώ ενημερώθηκαν και για την κατάσταση που επικρατεί στις κοινότητες του Δήμου μας, οι οποίες επλήγησαν από τους σεισμούς.
 
Η κυρία Βενέτη ζήτησε από  τον Δήμαρχο Φαρκαδόνας, να προτείνει στον σύλλογό τους τυχόν ανάγκες που υπάρχουν σε υλικά ή είδη πρώτης ανάγκης για να στηρίξει και ο σύλλογος εργαζομένων της περιφερειακής ενότητας Τρικάλων από την πλευρά του, τους σεισμόπληκτους κατοίκους των κοινοτήτων του Δήμου.
 
Ο κ. Αγναντής ευχαρίστησε τα μέλη του Σ.Υ.Π.Ε.Τ  για το ανθρώπινο ενδιαφέρον τους και ζήτησε να μεταφέρουν τις πιο θερμές ευχαριστίες προς τα μέλη του συλλόγου εργαζομένων της περιφερειακής ενότητας Ξάνθης , οι οποίοι έδειξαν την   έμπρακτη στήριξη τους για τους σεισμόπληκτους συνανθρώπους τους.



Όλη η Ενημέρωση από το Κέντρο της Ελλάδας στο www.iTHESSALY.gr

« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια