ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 29 Απριλίου 2021

Εντατικοί έλεγχοι της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην αγορά ενόψει του Πάσχα



Με εντολή του Περιφερειάρχη  Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό οι  έλεγχοι στην αγορά από τα κλιμάκια των αρμόδιων υπηρεσιών της Περιφέρειας, ενόψει των εορτών του Πάσχα, με στόχο την προστασία των καταναλωτών και του υγιούς ανταγωνισμού.

Οι έλεγχοι εστιάζουν σε όλα τα σημεία παραγωγής, εμπορίας και διακίνησης τροφίμων, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία της αγοράς, η τήρηση του νομοθετικού πλαισίου και η διασφάλιση της δημόσιας υγείας. Έμφαση δίνεται στην τήρηση των μέτρων για την αποφυγή της διασποράς  του κορωνοιού και της εφαρμογής των υγειονομικών κανονισμών, σε επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος,  λαϊκές αγορές και επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας εφιστά την προσοχή στους Δήμους προκειμένου να λάβουν περαιτέρω μέτρα για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας στους χώρους αρμοδιότητάς τους, που επιβαρύνονται τις ημέρες αυτές, λόγω της αυξημένης εμπορικής κίνησης.



Όλη η Ενημέρωση από το Κέντρο της Ελλάδας στο www.iTHESSALY.gr

« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια